2016-03-15 18:41:16
Φωτογραφία για ΑΥΤΑ έλεγε η κυρία Στεφανίδου για τον Παντελίδη και τώρα... -  Στην Ελλάδα που ο Παντελίδης είναι κορυφή, σε αυτή την Ελλάδα ζούμε [video]
Το κοινό πλέον πιστεύουμε πως έχει συνηθίσει την υποκρισία και τα ψεύτικα δάκρυα από τις τηλεπερσόνες που ποζάρουν καθημερινά στον φακό της τηλεόρασης και ποτίζουν το κοινό τους με δήθεν συμπόνιες και καλούς τρόπους!

Ναι, να είμαστε δίκαιοι όμως… Πολλοί ήταν εκείνοι που πριν τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, έβγαιναν και τον έκραζαν μπροστά στον φακό! Τώρα όμως τι; Τώρα μέσα στην υποκρισία όλοι αυτοί εμφανίζονται στις εκπομπές τους ή ως καλεσμένοι σε άλλες εκπομπές και κλάινε, δακρύζουν για τον χαμό αυτού του παιδιού… Αυτού του παιδιού που κάποτε είχαν πέσει να το κατασπαράξουν! Τρανταχτό παράδειγμα; Τατιάνα Στεφανίδου Με το που «έφυγε» ο Παντελίδης, κάθε μέρα στην εκπομπή της, αναλύει και αναλύει το μοιραίο τροχαίο… Με πόνο, πολύ πόνο λέμε… όταν η ίδια στον αέρα της εκπομπής της είχε βγει γεμάτη κομπλεξισμό για την επιτυχία αυτού του παιδιού, να κατακρίνει αυτούς που ακούνε τον συγκεκριμένο τραγουδιστή, όπως θα δείτε το βίντεο!

Δείτε το βίντεο
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ