2016-03-15 18:44:07
Φωτογραφία για ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ(;) Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Για την Πέμπτη κάλεσε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ σε απολογία την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα εκδικαστεί η υπόθεση...

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ κάλεσε την Πέμπτη (16:00) σε απολογία τον ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ωστόσο η συνεχιζόμενη απεργία των δικηγόρων καθιστά... εξαιρετικά αμφίβολη την εκδίκαση της υπόθεσης και συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες να εξασφαλιστεί άδεια από τους νομικούς εκπροσώπους των ομάδων ή να γίνει η απολογία μέσω έγγραφου υπομνήματος.

Μάλιστα η εν λόγω επιτροπή έχει στη λίστα για την ίδια μέρα... 32 υποθέσεις (!), οι περισσότερες εκ των οποίων προέρχονται από αναβολές.

Να θυμίσουμε πως ο ΠΑΟΚ αναμένεται να χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά με 3-0, να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών, ενώ από τη στιγμή που έχει ασκηθεί πειθαρχική δίωξη για εκτεταμένα επεισόδια τότε ο κίνδυνος ακόμη μεγαλύτερης τιμωρίας είναι ορατός.


1. Για ρίψη αντικειμένων πριν ή μετά τον αγώνα, η οποία επισύρει 8 έως 20 χιλ. ευρώ πρόστιμο και μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

2. Για ρίψη αντικειμένων στη διάρκεια του αγώνα, η οποία επισύρει 20 έως 50 χιλ. ευρώ πρόστιμο και μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

3. Για είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο η οποία:

α) αν συνοδεύεται από βιαιοπραγίες και φθορές, επισύρει 70 έως 150 χιλ. ευρώ πρόστιμο, 2-4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, μηδενισμό στον αγώνα και αφαίρεση τριών βαθμών από το πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη (αν εκδικαστεί στα πλέι-οφ, θα αφαιρεθούν από τα πλέι-οφ).

β) αν δεν υπάρχουν βιαιοπραγίες και φθορές, επισύρει 50 έως 90 χιλ. ευρώ πρόστιμο, 1-2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, μηδενισμό στον αγώνα και αφαίρεση τριών βαθμών από το πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

4. Για εκτεταμένα επεισόδια μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τα οποία επισύρουν 70 έως 150 χιλ. ευρώ πρόστιμο, 2-3 αγωνιστικές και αφαίρεση τριών βαθμών.

Οι ποινές δύναται να επιβληθούν και αθροιστικά, δηλαδή ο ΠΑΟΚ να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών για δύο παραβάσεις, άρα να του αφαιρεθούν περισσότεροι από 3 βαθμοί!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ