2016-03-15 21:56:08
Φωτογραφία για ΘΕΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΝ... ΓΚΑΛΕΤΙ Ο ΜΑΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Το όνομα του Αργεντίνου αριστερού μπακ, Εμανουέλ Μας, επανήλθε στο ερυθρόλευκο προσκήνιο, καθώς, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ο Ολυμπιακός τον είχε πρώτο στη λίστα του από το καλοκαίρι ως αντι-Μασουακού και ενώ τον θέλουν ομάδες από Ισπανία και Ιταλία.

Φαίνεται πως ο Εμανουέλ Μας δεν έχει βγει από τα... "ραντάρ" του Ολυμπιακού και μάλιστα κάποιοι υποστήριζαν, όταν πρωτοακούστηκε το όνομά του, πως θα τον απασχολούσε σοβαρά για το καλοκαίρι. Στην Αργεντινή δε τα ΜΜΕ υποστήριζαν ότι οι ερυθρόλευκοι εξέταζαν την περίπτωσή του ακόμα και για τον Ιανουάριο, άσχετα αν στο Λιμάνι δεν επιβεβαίωναν κάτι.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Αργεντιίνος, ο οποίος σημειωτέον είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, είναι στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού για το αριστερό άκρο της άμυνας. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι ότι ο ίδιος φέρεται να είναι θετικός στην προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.


Με λίγα λόγια αν ο Μασουακού αποχωρήσει το καλοκαίρι, τότε οι πρωταθλητές θα τα δώσουν όλα για την απόκτηση του 27χρονου άσου. Είναι κοινό μυστικό άλλωστε ότι ο Μας θα φορούσε από πέρσι τα ερυθρόλευκα, αν ο Γάλλος είχε βρει ομάδα τον περασμένο Αύγουστο.

Σε σχέση με πέρσι όμως υπάρχει μία μικρή... λεπτομέρεια, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport24.gr". Το καλοκαίρι η Σαν Λορένσο ζητούσε 5,5 εκ. ευρώ και κάπου εκεί ήταν τα χρήματα που ζητούσε για κάθε ενδιαφερόμενο και κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Αντιθέτως, τώρα τα πράγματα είναι σαφώς πιο εύκολα για τον Ολυμπιακό, καθώς ο παίκτης μένει ελεύθερος τον Ιούνιο Ο Μας που έχει πάρει τις ευκαιρίες του και στην Εθνική Αργεντινής απασχολεί επίσης ομάδες από την Ιταλία και την Ισπανία. Σίγουρα τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο εύκολα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει σύμμαχο σε αυτή την προσπάθεια τον... Λουσιάνο Γκαλέτι.

Δείτε τον εν δράσει:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ