2023-12-14 10:25:27
Φωτογραφία για Προκλητικός Βερύκιος: Με ένα δεκαρικάκι βγαίνεις θετικός στο φαρμακείο και παίρνεις 5ήμερη άδεια (video)
Πολλές φορές η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας... Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα με όσα τραγελαφικά είπε νωρίς το πρωί σήμερα ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος στην πρωινή εκπομπή του ALPHA με την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο δημοσιογράφος λοιπόν ανέφερε ότι "με ένα δεκαρικάκι (σσ. το οποίο στη συνέχεια της κουβέντας έγινε... ταληράκι) μπορεί κάποιος να βγει θετικός στον covid από τον φαρμακοποιό και να πάρει 5ήμερη άδεια από την εργασία του για να πάει στο χωριό του".

Κάπου εκεί σύσσωμο το πάνελ προσπάθησε (μάταια) να τον διορθώσει και να του εξηγήσει ότι δεν υπάρχουν πλέον άδειες λόγω covid, αλλά αυτός δε φάνηκε να συγκινείται.

Ενημερώνουμε λοιπόν τον κ. Βερύκιο - διότι προφανώς το αγνοεί - ότι .... το πρωτόκολλο covid δεν αναφέρει απουσία από την εργασία λόγω covid, αλλά μιλάει για εργασία με χρήση προστατευτικής μάσκας. Σε περίπτωση που ο εργαζόμενος θέλει να απουσιάσει, η άδεια από την εργασία αφαιρείται από την νόμιμη όπως κάθε εργαζόμενου. Υπάρχει πάντα η δυνατότητα να λάβει επιπλέον επίσημη (ψηφιακή) αναρρωτική άδεια η οποία εκδίδεται αποκλειστικά από γιατρό όπως σε κάθε άλλη περίπτωση για οποιαδήποτε άλλη ασθένεια  
farmakopoioi
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ