2016-03-16 12:19:12
Φωτογραφία για Πάτρα: Περπάτησε πάνω από 2χλμ για να βρει να φάει – Που βρίσκεται η 8χρονη που εντοπίστηκε στα σκουπίδια
Ποινική δίωξη για παραμέληση ανηλίκου, ασκήθηκε χθες από τον... Εισαγγελέα Πατρών στους γονείς και την γιαγιά της 8χρονης που βρέθηκε το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας, από περαστικό μέσα σε κάδο απορριμμάτων στην συμβολή των οδών Γούναρη και Σωτηριάδου.

Και οι τρεις που χθες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πατρών αναμένεται να δικαστούν σήμερα στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Η μικρή που πλέον όπως έγραψε το patratora.gr, μετά το εξιτήριο που έλαβε από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο στο Ρίο «Παναγία Βοήθεια», όπου μεταφέρθηκε αρχικά για προληπτικούς λόγους, βρίσκεται πλέον στο σπίτι συγγενικού της προσώπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 8χρονη εντοπίστηκε από άνδρα, ο οποίος έμεινε έκπληκτος φωνή όταν άνοιξε το καπάκι του κάδου απορριμμάτων και αντίκρισε την ανήλικη να κρατά παλιά ρούχα που είχαν πεταχτεί εκεί!

Μάλιστα πηγές αναφέρουν πως το κοριτσάκι είπε στους Αστυνομικούς, πως είχε να φάει μέρες και χρειάστηκε να περπατήσει πάνω από δύο χιλιόμετρα από το σπίτι της από την περιοχή των Ζαρουχλεΐκων για να φθάσει στο κέντρο της Πάτρας.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ