2016-03-17 14:57:56
Φωτογραφία για ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΕ...
Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα παρθεί η τελεσίδικη απόφαση για το αν ο Γιάγια Τουρέ ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Μάντσεστερ Σίτι, ή θα αποτελέσει... παρελθόν από αυτή το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όπως γνωστοποίησε στη «Sun», ο μάνατζερ του Ιβοριανού πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Ντιμίτρι Σελούκ, οι επιλογές για τους «πολίτες» είναι δύο: Είτε να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο, είτε να πορευθούν ως έχει μέχρι το τέλος της σεζόν, με τον παίκτη να συνεχίζει στη συνέχεια την καριέρα του σε κάποια άλλη ομάδα.

«Μέσα στην επόμενη εβδομάδα πρέπει να βρούμε μία λύση σχετικά με το αν ο Γιάγια επεκτείνει το συμβόλαιό του με τη Σίτι ή θα πάει σε κάποια άλλη ομάδα.

Αν φύγει από τη Σίτι, δεδομένα δεν θα πάει σε άλλη αγγλική ομάδα. Δεν θέλει να παίξει κόντρα στη Σίτι με άλλη αγγλική ομάδα. Πως θα μπορούσε να πάει σε άλλη αγγλική ομάδα και να ξεχάσει την αγάπη που του έδειξαν οι οπαδοί της Σίτι;

Η πρόταση που είχε από την Κίνα πρόβλεπε τα διπλάσια από αυτά που παίρνει στη Σίτι. Εάν του άρεσαν τα λεφτά, θα πήγαινε στην Κίνα. Ο Γιάγια προτιμά να μείνει στη Σίτι. Του αρέσουν οι οπαδοί και η πόλη», είπε χαρακτηριστικά ο Σελούκ.

Το πιθανότερο από τα δύο σενάρια φυσικά, είναι το δεύτερο, με τη Σίτι να μην... «ψήνεται» για την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον 32χρονο, μιας και οι σχέσεις του επερχόμενου προπονητή της, Πεπ Γκουαρντιόλα, με εκείνον, μόνο καλές δεν είναι, όπως τονίζει το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ