2016-03-17 22:18:09
Φωτογραφία για «ΚΛEIΔΩΣΕ» ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ Η ΤΣΣΚΑ! *VIDEO HIGHLIGHTS*
Όχι μόνο νίκησε την Λαμποράλ με 90-78, αλλά με ένα… τυχερό τρίποντο του Τεόντοσιτς στο νήμα, η ΤΣΣΚΑ κάλυψε και τη διαφορά της ήττας, όντας πλέον «αγκαλιά» με την πρωτιά του ομίλου του Ολυμπιακού.

Τα... πήρε όλα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας! Οι Ρώσοι επικράτησαν σχετικά εύκολα 90-78 της Λαμποράλ Κούτσα κι όχι μόνο αυτό, αλλά κάλυψαν και την ήττα τους στη Βασκονία στον πρώτο γύρο (είχαν χάσει με 10). Κάπως έτσι η ομάδα του Ιτούδη μάλλον κλείδωσε την πρωτιά, με ρεκόρ 8-3, την ώρα που αυτή του Μπουρούση έμεινε δεύτερη με 7-4 (πιέζει η Ρεάλ με 6-4 από κάτω) και υστερεί σε πιθανή ισοβαθμία.

Πρώτος σκόρερ για τους Ρώσους ο εντυπωσιακός Ντε Κολό με 19 πόντους (6/7 δίποντα, 1/1 τρίποντο), 18 είχε ο Χίγκινς με εξαιρετική παρουσία στο πρώτο μέρος και 17 ο Τεόντοσιτς που αν και γενικά άστοχος (2/8 τρίποντα) είχε το κρίσιμο σουτ στο νήμα –με αρκετή δόση τύχης- το οποίο χάρισε και τη διαφορά στην ομάδα του. Από πλευράς ηττημένων, 19 πόντους σημείωσε ο Χάνγκα, την ώρα που ο Μπουρούσης είχε 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, αλλά με 2/8 δίποντα.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ