2016-03-19 19:21:08
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ : ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ! ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ...
Ο Ολυμπιακός πρέπει να συνεχίσει να... παλεύει κάθε παιχνίδι ως το τέλος του, σύμφωνα με τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος μετά τη νίκη επί της Ζαλγκίρις τόνισε πως όπλο της ομάδας του πρέπει να είναι η άμυνα.

«Είχαμε μερικές δύσκολες ήττες που ήρθαν είτε λόγω κακών εμφανίσεων, είτε λόγω ατυχιών. Σήμερα, είχαμε ενέργεια από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, μπήκαμε στο παρκέ και το θέλαμε περισσότερο, ελέγξαμε τον ρυθμό, πήραμε μια διαφορά και την κρατήσαμε μέχρι το τέλος», είπε αρχικά ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού και πρόσθεσε:

«Νομίζω ότι στο μπάσκετ χρειάζονται πολλά πράγματα. Αφετηρία μας όμως πρέπει να είναι η άμυνα. Ο κόσμος μας δίνει πάντα μεγάλη ώθηση στα εντός έδρας παιχνίδια και πιστεύω ότι μαζί του, όλα μπορούν να γίνουν.

Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να παλεύουμε κάθε παιχνίδι ως το τέλος. Άλλες φορές μας βγαίνει, άλλες όχι. Αυτό που μένει είναι να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας τουλάχιστον για τον κόσμο που μας βλέπει».

Για την πίεση που δημιουργούν τα «πρέπει» των επόμενων παιχνιδιών, ανέφερε: «Το άγχος και η πίεση είναι πράγματα δεδομένα στον πρωταθλητισμό. Ζεις με αυτά και αναγκαστικά, μαθαίνεις να τα κουμαντάρεις».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ