2012-05-13 11:24:09
Φωτογραφία για ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Νίκη για το γόητρο και την ιστορία του
Τις τελευταίες 48 ώρες στην Κωνσταντινούπολη έχουν γίνει πολλά. Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να βρεθεί στον τελικό της διοργάνωσης, αν και καλύτερος από την ΤΣΣΚΑ, αφού οι 3 διαιτητές του Κώστα Ρήγα αποφάσισαν με το «έτσι θέλω» να δώσουν το εισιτήριο στους Ρώσους.

Όπως είναι φυσιολογικό οι άνθρωποι των «πράσινων» πνέουν μένεα για τον Ρήγα και τους... συνεργάτες του μιας και τους «έκλεψαν» την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα ακόμα ευρωπαϊκό τρόπαιο. Όμως όλα αυτά τελείωσαν. Όλα αυτά πέρασαν στην ιστορία (και αναφερόμαστε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι.

Οι πρωταθλητές όλη την χθεσινή ημέρα προσπάθησαν να βγάλουν από το μυαλό τους όσα προηγήθηκαν και να αφοσιωθούν πλήρως στην σημερινή (6 μμ) αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα για τον μικρό τελικό της διοργάνωσης. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον Δημήτρη Ιτούδη και τους συνεργάτες του γνωρίζουν πολύ καλά ότι είναι πολύ δύσκολο για τους παίκτες του να βρουν το κίνητρο που απαιτείται για τον συγκεκριμένο αγώνα. Όμως έτσι είναι η ζωή. Έτσι είναι ο επαγγελματισμός. Άλλωστε ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη το βράδυ ρίχνεται στην «μάχη» των τελικών της Α1 κόντρα στον Ολυμπιακό και το “τριφύλλι” θα πρέπει να είναι στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική αλλά και ψυχολογική κατάσταση.


Και για να γίνει αυτό ο Παναθηναϊκός το βράδυ θα πρέπει να έχει πάρει την νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Σε έναν αγώνα που δεν αποκλείεται να... συνδέεται με πολλούς τρόπους και με τον αγώνα της Πέμπτης στο ΣΕΦ. Επιπλέον η νίκη σήμερα είναι... μονόδρομος για το «τριφύλλι» που θέλει για λόγους γοήτρου να προσθέσει μία ακόμα νίκη στο ενεργητικό του επί των Καταλανών.
Onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ