2016-03-20 11:14:15
Φωτογραφία για ΘΡΥΛΕ ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!
Μετά την άνετη επικράτηση σε βάρος του ΠΑΟΚ (85-48) στον δεύτερο ημιτελικό του Final 4 Κυπέλλου Ελλάδας στο Μπάσκετ Γυναικών που διεξάγεται στην Λευκάδα, ο Θρύλος είναι έτοιμος για την διεκδίκηση του τίτλου στον μεγάλο τελικό με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 15:00 (ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports7) και στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι η κατάκτηση του 1ου Κυπέλλου στην ιστορία του τμήματος μετά την επανίδρυσή του.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον μεγάλο τελικό ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα το μεσημέρι του Σαββάτου στο Κλειστό Γυμναστήριο Δήμου Λευκάδας.

Στόχος του Θρύλου είναι η κατάκτηση του 1ου Κυπέλλου στο Μπάσκετ Γυναικών και σε περίπτωση επικράτησης κόντρα στον Παναθηναϊκό, θα προστεθεί στη φετινή… συγκομιδή τίτλων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. η τέταρτη κούπα στα ομαδικά αθλήματα.

Έχουν προηγηθεί η κατάκτηση του Σούπερ Καπ από την ομάδα πόλο Γυναικών, του League Cup «Νίκος Σαμαράς» από την ομάδα βόλεϊ Ανδρών στη Σύρο, και του Κυπέλλου από την ομάδα βόλεϊ Γυναικών στη Χίο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ