2012-05-13 11:36:04
Φωτογραφία για Η Ολυμπιακή Φλόγα στην Πρέβεζα [video]
Την Ολυμπιακή Φλόγα φιλοξένησε η πόλη της Πρέβεζας το Σάββατο 12 Μαΐου.

Η Φλόγα έφτασε στην Πρέβεζα στις 15:50 το μεσημέρι μέσω της υποθαλάσσιας ζεύξης και η πρώτη δρομέας Ευθαλία Χριστάκη την παρέλαβε στον κόμβο στο Κηποθέατρο.

Στην οδό Προύσσης (στο ύψος του Στρατοπέδου Σολωμού) η Φλόγα πέρασε στον Δημήτρη Ζυγούρη ο οποίος την μετέφερε έως την συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Καρυωτάκη.

Εκεί την παρέλαβε δρομέας Νυφαντόπουλος Ιωάννης ο οποίος την μετέφερε δια μέσω της παραλίας της Πρέβεζας έως την Πλατεία Ανδρούτσου όπου πλήθος κόσμου περίμενε την άφιξή της.

Εκεί πραγματοποιήθηκε και η τελετή υποδοχής και άναψε ο βωμός.

Στην συνέχεια ο Βασίλης Ράπτης και τέσσερις συνοδοί (όλοι τους μέλη της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Πρέβεζας) μετέφεραν την Ολυμπιακή Φλόγα έως την συμβολή των οδών Παναγή Τσαλδάρη και 21ης Οκτωβρίου (στο πρώην ΠΙΚΠΑ).


Επόμενη δρομέας θα ήταν η Γρηγορία Κατσαούνου που μετέφερε την Φλόγα έως την συμβολή των οδών Αμβρακίας και Λ .Ειρήνης.

Το σύμβολο του Ολυμπισμού παρέλαβε στην συνέχεια ο Σοφοκλής Κίτσος έως την οδό Φιλώτα.

Επόμενη δρομέας ήταν η Αντριάννα Σολδάτου η οποία διένυσε την απόσταση έως το κατάστημα του κ,Τσαούση στην Λ. Ιωαννίνων.

Τελευταίος δρομέας που μετέφερε την Φλόγα ήταν ο Δημήτρης Παππάς πρόεδρος της Δ’ Ενωσης Τέννις Δυτικής Ελλάδας (ο οποίος ορίστηκε από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή) και στην συνέχεια η φλόγα μεταφέρθηκε στο αυτοκίνητο της πομπής για να συνεχίσει το ταξίδι της για Πάργα.

pamepreveza.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ