2023-08-11 20:07:23
Φωτογραφία για Η Στέλλα Κονιτοπούλου στο Θέρμο με την «Φλόγα Πολιτισμού» της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

 



Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης,  ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης και ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας προσκαλούν το κοινό σε μια  «γιορτινή θαλασσινή  συναυλία» με τη Στέλλα Κονιτοπούλου η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη  23 Αυγούστου 2023 στον χώρο εκδηλώσεων Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η Στέλλα Κονιτοπούλου παρουσιάζει, με τους συνεργάτες της, αγαπημένα νησιώτικα, λαϊκά και έντεχνα τραγούδια. Μαζί της καταξιωμένοι μουσικοί με παραδοσιακά όργανα που θα χαρίσουν στο κοινό μοναδικές στιγμές διασκέδασης. Εχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες κι έχει διαγράψει και τη δική της επαγγελματική πορεία στο χώρο του νησιώτικου τραγουδιού. Επιπλέον έχει βραβευτεί και έχει δώσει εκατοντάδες συναυλίες στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των πολιτιστικών δράσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που έχουν στόχο  τον εμπλουτισμό της καθημερινότητας με πολιτιστικά γεγονότα που συμβάλλουν  στην ενδυνάμωση της σχέσης  του ανθρώπου με το ιστορικό και φυσικό περιβάλλον, υπό τους ήχους μουσικής που συνδέονται άμεσα με την παράδοση.

Αντίστοιχα, η πολιτιστική δραστηριότητα του Τομέα Πολιτισμού συμβάλλει στη γόνιμη σύνδεση με την παράδοση που τροφοδοτεί το παρόν και κατ’ επέκταση και το μέλλον του κοινωνικού συνόλου, ενώ συνεισφέρει στη γνωριμία των πολιτών με την  πολιτιστική τους ταυτότητα και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους , έτσι όπως αυτά ζυμώθηκαν και διαμορφώθηκαν μέσα από τις ιστορικές συγκυρίες και συνθήκες.

 «Με ποιοτικές συνεργασίες σκοπεύουμε να αναδείξουμε κάθε πολιτιστική πτυχή της Π.Δ.Ε. Η δράση αυτή  επιβεβαιώνει την  πρόθεση του Τομέα Πολιτισμού να δώσει βήμα στους καλλιτέχνες να εκφραστούν» ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Κοροβεσης και πρόσθεσε: «Ο Τομέας Πολιτισμού της ΠΔΕ θα συνεχίσει να προσφέρει εμπνευσμένες  δράσεις  Τέχνης στους πολίτες και να δημιουργεί  συνθήκες κοινωνικό-πολιτισμικής συνοχής».

 


ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ