2016-03-20 22:56:16
Φωτογραφία για ΜΕ ΤΟΝ... ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ Ο «ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ» ΣΤΡΟΜΠΕΡΙ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Ντι Τζέι Στρόμπερι εξήγησε γιατί προτίμησε το μπάσκετ από το... μπέιζμπολ παρόλο που ο πατέρας του, Ντάριλ ήταν αστέρας της ΜLB.

«Ο πατέρας μου έπαιζε μπέιζμπολ, αλλά όλα τα ξαδέρφια μου έπαιζαν μπάσκετ. Το μπάσκετ είναι το άθλημά μου. Επαιζα και τα δυο αθλήματα και μάλιστα έλαβα τις ίδιες υποτροφίες και για το μπάσκετ και για το μπέιζμπολ. Το μπάσκετ όμως, είναι πιο ενδιαφέρον και οι φίλοι μου έπαιζαν περισσότερο μπάσκετ, οπότε επέλεξα το μπάσκετ», διηγήθηκε ο γκαρντ-φόργουορντ του Ολυμπιακού στο Euroleague magazine, ενώ αναφερόμενος στην απόφασή να ακολουθήσει τον δρόμο του μπάσκετ είπε:

«Ηθελα να κάνω όνομα μόνος μου και να μη χρησιμοποιήσω μόνο τις συνδέσεις του πατέρα μου. Δεν ήθελα να πάρω τον εύκολο δρόμο. Μου αρέσει να δουλεύω πολύ και σκληρά και έφθασα μέχρι εδώ με τον δικό μου τρόπο. Με βλέπουν πια με διαφορετικό τρόπο όλοι και δεν με θεωρούν απλά ως τον γιο του πατέρα μου. Είναι διαφορετικό άθλημα άλλωστε. Εδώ στην Ευρώπη δεν βλέπει κανείς μπέιζμπολ και έτσι έπρεπε να φτιάξω το όνομά μου από την αρχή«.


Ο Ντι Τζέι Στρόμπερι στάθηκε και στην πρόκληση του Ολυμπιακού: «Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου. Είμαι περήφανος και μόνο ότι τα κατάφερα να βρέθηκα σε αυτό το επίπεδο και στην ομάδα που είμαι τώρα με την ιστορία που έχει δημιουργήσει, τους τίτλους, τα Final Four, τους μεγάλους παίκτες που έχουν αγωνιστεί και αγωνίζονται εδώ. Δεν πιστεύω ότι έχω τελειώσει εδώ. Εχω ακόμα πολλά πράγματα να κάνω και πολλά να αποδείξω. Η Ευρώπη σε ωριμάζει γρηγορότερα και σε κάνει πιο πεινασμένο. Είμαι πεινασμένος να αποδείξω ότι είμαι καλός παίκτης και αξίζω να βρίσκομαι εδώ».

Δείτε την συνέντευξη στην αρχή του βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ