2016-03-21 09:16:20
Φωτογραφία για ΒΗΜΑ... ΤΕΛΙΚΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ15 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Σ' αγώνα της 19ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-15 που διεξήχθη την Κυριακή στα Χανιά ο Ολυμπιακός επικράτησε (0-1) του Πλατανιά και ανέβηκε στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα μας έχει πλέον 38 βαθμούς έναντι 37 του 2ου Παναθηναϊκού και θέλει νίκη στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου απέναντι στην ΑΕΚ για να παίξει για 3η συνεχόμενη χρονιά στον τελικό της διοργάνωσης απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Γεωργαντής αλλά ο Ολυμπιακός είχε δυο δοκάρια και πολλές ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα γκολ. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε 0-0 και στο 60' ο Γεωργαντής με σουτ μετά από προσπάθεια του Μούγιου που κατέληξε στο δοκάρι άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό.

Ο σκόρερ είχε δοκάρι και στο 72' ενώ ο Μούγιος είχε επίσης δοκάρι στο 69'! Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως και άλλες κλασσικές ευκαιρίες για γκολ έχασε ο Κοτσιανούλης στο πρώτο ημίχρονο και οι Γεωργαντής, Μούγιος μετά από το 65'.


Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Νίκος Τοπολιάτης σημείωσε: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δυνατή έδρα αλλά καταφέραμε και κερδίσαμε. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και τρία δοκάρια. Είμαι ευχαριστημένος αφού είχαμε καλό ρυθμό σ' ολο τον αγώνα και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ. Σημασία έχει ότι φτάσαμε στη νίκη αφού μας βοήθησε βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά εν όψει του επόμενου αγώνα. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση. Από τη Δευτέρα θα δουλέψουμε για το τελευταίο παιχνίδι για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό".

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Σφύρλας, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουϊδης, Γλυνός (61' Ράμα), Τσακίρης (75' Κουλουριώτης), Φέκκας, Γεωργαντής (79' Μπουλάρι), Μουγιός, Κοτσιανούλης (68' Τσέργας).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ