2016-03-24 10:18:10
Φωτογραφία για ΟΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΓΙΑ... ΣΠΑΝΟΥΛΗ, ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ!
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έπλεξε το εγκώμιο των Σπανούλη, Διαμαντίδη και Αντετοκούνμπο μιλώντας για όσα έχουν προσφέρει στο ελληνικό μπάσκετ.

Είναι από τους ανθρώπους που έκαναν το μπάσκετ… εθνικό σπορ και ξέρει καλά ποιοι μπορούν να αποκαλούνται δικαιωματικά άξιοι συνεχιστές του έργου του. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Γιαννάκη, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αξία και την προσφορά των Βασίλη Σπανούλη, Δημήτρη Διαμαντίδη και Γιάννη Αντετοκούνμπο μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος».

«Ο Δημήτρης είναι κάτι συγκλονιστικό για το μπάσκετ. Προσέφερε πάρα πολλά. Έδειξε σε πάρα πολλά παιδιά πως μπορούν να γίνουν σημαντικοί. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος έκανε απίστευτα αγωνιστικά κατορθώματα, αλλά έχει και έναν καταπληκτικό χαρακτήρα. Αξίζουν συγχαρητήρια στον ίδιο, στους γονείς του, στην οικογένειά του και στη σύντροφό του γιατί είναι ένα διαμάντι του ευρωπαϊκού αθλητισμού», δήλωσε ο «δράκος» για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού.


Όσο για εκείνον του Ολυμπιακού; «Ο Βασίλης είναι κάτι ξεχωριστό για εμένα. Πίστεψα πολύ στις ικανότητες του. Το παιδί αυτό έκανε απίστευτα πράγματα. Βοήθησε πολύ την Εθνική ομάδα και συνεχίζει να προσφέρει πάρα πολλές επιτυχίες στο ελληνικό μπάσκετ», τόνισε.

Τέλος, για τον Αντετοκούνμπο που ήδη διαπρέπει στο ΝΒΑ, ανέφερε: «Ο Γιάννης είναι τρομερός. Πρέπει όλοι συνεχώς να τον ευχαριστούμε για την προβολή που κάνει στην πατρίδα μας. Χρειάζεται μόνο υπομονή γιατί είναι σε μια ηλικία που η υπομονή είναι απαραίτητη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ