2016-03-24 10:58:17
Φωτογραφία για Συνεδρίαση σήμερα με Μουζάλα και Καμμένο να κάθονται απέναντι-απέναντι. Τι θα κάνει ο Καμμένος;
Συνέρχεται σήμερα το Κυβερνητικό Συμβούλιο Προσφυγικής και Μεταναστευτικής Πολιτικής, σε πρώτη συνεδρίαση μετά την έκδοση της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου για τη συγκρότησή του.

Αντικείμενο της συνεδρίασης αναμένεται να είναι τα αναγκαία βήματα και οι απαιτούμενες ενέργειες για τη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης και την υλοποίηση της συμφωνίας που επιτεύχθηκε πρόσφατα στις Βρυξέλλες.

Έργο του παραπάνω Κυβερνητικού Συμβουλίου, είναι ο συντονισμός της διαλειτουργικότητας των συναρμόδιων πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, φορέων και υπηρεσιών, η ανάληψη πρωτοβουλιών, η λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων και αποφάσεων για τη συγκρότηση επιχειρησιακών και επιτελικών ομάδων, με στόχο την εφαρμογή της προσφυγικής και μεταναστευτικής πολιτικής.

Στη πρώτη συνεδρίαση του Διυπουργικού Συντονιστικού Οργάνου υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, σήμερα, θα γίνει και η πρώτη συνάντηση μετά την κρίση του κ. Γ. Μουζάλα με τον κ. Π. Καμμένο, ο οποίος χθες ανέφερε ότι «δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στον υπουργό» εμμένοντας στην παραίτηση του και δηλώνοντας πώς αν η ΝΔ καταθέσει πρόταση μομφής κατά του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής οι ΑΝΕΛ θα την ψηφίσουν.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ