2016-03-24 12:19:40
Φωτογραφία για Τους δουλεύει κανονικά ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ! Δεν ήξερα τίποτα για τις επιθέσεις...
"Δεν ήξερα τίποτα για τις επιθέσεις στο Βέλγιο" διαμηνύει μέσω του δικηγόρου του ο Σαλάμ Αμπντεσλάμ, ο μοναδικός επιζών από τους τρομοκράτες που αιματοκύλησαν το Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου Σαλάχ Αμπντεσλάμ. Ο τρομοκράτης που συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή στο Μόλενμπεκ υποστήριξε επίσης ότι δεν γνωρίζει τους αδερφούς Χαλίντ και Ιμπραΐμ ελ Μπακράουι, τους δυο επιβεβαιωμένους τρομοκράτες των Βρυξελλών.

Ο Αμπντεσλάμ επρόκειτο να οδηγηθεί σήμερα στο δικαστήριο αλλά κατέθεσε αίτημα για αναβολή το οποίο έγινε δεκτό και η δίκη του αναβλήθηκε για τις 7 Απριλίου. Επίσης, ζήτησε να εκδοθεί στη Γαλλία το συντομότερο δυνατό, ενώ αρχικά είχε αρνηθεί την έκδοσή του

Ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ θέλει να επιστρέψει στη Γαλλία «το συντομότερο δυνατόν», δήλωσε ο συνήγορός του Σβεν Μαρί στο BFM TV, δύο ημέρες μετά τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες.

Αμέσως μετά τη σύλληψή του ωστόσο είχε δηλώσει δια του συνηγόρου του ότι θα αρνηθεί την έκδοσή του στη Γαλλία. «Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι συνεργάζεται με την βελγική δικαιοσύνη...στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης, όπου η Γαλλία θα ζητήσει την έκδοσή του, και ήδη μπορώ να σας ανακοινώσω ότι θα αρνηθούμε την έκδοσή του στη Γαλλία», είχε δηλώσει κατηγορηματικά πριν από πέντε ημέρες ο δικηγόρος στους δημοσιογράφους.


Μπορεί αρχικά να αρνήθηκε την έκδοσή του στη Γαλλία αλλά τώρα, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες, ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ θέλει, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα L' Express, να μεταφερθεί στη Γαλλία το συντομότερο δυνατόν!
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ