2016-03-24 14:20:15
Φωτογραφία για ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!
Επίσκεψη του κλιμακίου της Ακαδημίας στο Αθλητικό Σχολείο "Pascal" στη Λάρνακα.

Με δοκιμαστικά στις Σχολές μας στην Κύπρο αλλά και επίσκεψη σε Αθλητικό Σχολείο ξεκίνησε το πρόγραμμα του κλιμακίου της Ακαδημίας που έχει μεταβεί από την Τετάρτη στο νησί της Μεσογείου.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης ήταν είναι η Λεμεσός στην οποία το απόγευμα της Τετάρτης οι προπονητές της Ακαδημίας μας κ.κ Παπαπαναγής, Κοψαχείλης υπό την επίβλεψη του Διευθυντή κ. Ελευθεριάδη πραγματοποίησαν δοκιμαστικά σε παιδιά γεννημένα από το 2001 έως και το 2005. Το επίπεδο κρίθηκε αρκετά καλό και πολλά από τα παιδιά θα κάνουν και νέο δοκιμαστικό!

Εκτός από τα δοκιμαστικά πραγματοποιήθηκε και σεμινάριο στους προπονητές των 5 Σχολών του Ολυμπιακού στην Κύπρο το οποίο είχε οργανώσει ο Διευθυντής Σχολών κ. Νάνος και ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Ελευθεριάδης.

Το πρωί της Πέμπτης το κλιμάκιο της Ακαδημίας μαζί με τους επικεφαλής των Σχολών μας στην Κύπρο επισκέφτηκε την Λάρνακα και το Αθλητικό Σχολείο "Pascal" στο οποίο έγινε μάθημα (θεωρία και πράξη) στα παιδιά που φοιτούν εκεί και εκφράστηκε η επιθυμία να μεταβούν στην Αθήνα για να δουν τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού και να προπονηθούν σ' αυτές. Στον Διευθυντή του σχολείου δόθηκε φανέλα του Ολυμπιακού με υπογραφές των παικτών της ομάδας μας και πολλά δώρα στα παιδιά.

Η επίσκεψη θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Παρασκευής.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ