2016-03-24 16:32:17
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στο "Future Cup" του Άγιαξ.

Για την πρωτεύουσα της Ολλανδίας, το Άμστερνταμ, αναχωρεί το απόγευμα της Παρασκευής η αποστολή της Κ-17 της Ακαδημίας μας. Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη θα συμμετάσχει στο σπουδαίο "Future Cup" που διοργανώνει κάθε χρόνο ο ΄Άγιαξ και έχει κληρωθεί στον ίδιο όμιλο μαζί με την Μπαρτσελόνα, την Μπενφίκα και την Άντερλεχτ.

Οι Έφηβοι θ' αντιμετωπίσουν το Σάββατο στις 14:00 (Ελλάδος) την Άντερλεχτ και στις 17:00 την Μπενφίκα ενώ την Κυριακή (12:30) θα παίξουν με την Μπαρτσελόνα. Το τουρνουά θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 28/3 με τους αγώνες κατάταξης. Στον άλλο όμιλο είναι ο Άγιαξ, η Άρσεναλ, η Σάλτσμπουργκ και η "Right to Dream" από τη Γκάνα.

Οι ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία είναι οι: Σκαφίδας Δημήτρης, Χατζηχρήστου Χρήστος, Μανωλάκης Γιώργος, Αγιώτης Γιώργος, Παπαδογιωργάκης Μαρίνος, Αμπάρα Στέφαν, Φλέγκας Δημήτρης, Πέιος Νίκος, Γκλεγκλές Κώστας, Κατσούκης Χρήστος, Χατζηιωαννίδης Γιάννης, Τσιμπούκας Θώμας, Ορφανίδης Γιώργος, Τσερκώνης Παναγιώτης, Νίκας Δημήτρης, Βαλοτάσιος Γιάννης, Γιανναράκης Θανάσης, Τσιριγώτης Άκης.

Την αποστολή εκτός από τον προπονητή κ. Μαυρογενίδη συνοδεύουν οι: Βενιαμίν Μάκης, Κολοκυθάς Νίκος, Περιμένης Ανδρέας, Αμανατίδης Γιώργος, Μασούλας Δομένικος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πόσο γ@μάτα είναι τα déjà vu
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πόσο γ@μάτα είναι τα déjà vu
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ