2016-03-25 14:30:16
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΣΕ ΠΑΡΚΕ ΚΑΙ... ΕΞΕΔΡΕΣ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΡΕΑΛ!
Mετά και τα χθεσινά... μαγικά στο Μπάμπεργκ-ΤΣΣΚΑ και τη νίκη των Γερμανών, άπαντες στο λιμάνι έχουν καταλάβει ότι είναι μόνοι τους στην προσπάθεια που κάνουν να μπουν στο ΤΟΡ 8 της Ευρωλίγκας και δεν μπορούν να περιμένουν... δώρα.

Βέβαια, έτσι όπως τα έκανε ο Ολυμπιακός, αναγκαστικά κοιτάει τι θα κάνει η Μπάμπεργκ στη συνέχεια, πέρα από το αδιαπραγμάτευτο 3/3 που θέλει ο ίδιος, αλλά αν δεν συμβούν τα... απίθανα, η Μπάμπεργκ θα γνωρίσει τουλάχιστον μία ήττα στις τελευταίες δύο αγωνιστικές (εκτός Μπαρτσελόνα - εντός Λαμποράλ) και αυτό αρκεί στον Ολυμπιακό Σήμερα λοιπόν ο Ολυμπιακός καλείται να κάνει το πρώτο από τα τρία βήματα απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ, στο κατάμεστο ΣΕΦ και αν το καταφέρει θα μεταφέρει τα... δύσκολα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης που την επόμενη αγωνιστική έχει να επισκεφτεί τη χώρα των Βάσκων και τη Λαμποράλ...

Το ιδανικό σενάριο -που δείχνει ωστόσο μάλλον εξωπραγματικό-, θα ήταν ο Ολυμπιακός να καλύψει και τη διαφορά των 12 πόντων που έχασε στη Μαδρίτη, αλλά καλό θα είναι να μην το σκεφτόμαστε καν... Νίκη έστω με έναν πόντο και προχωράμε... Οτιδήποτε άλλο αφήνει τον Ολυμπιακό εκτός συνέχειας με ότι αυτό συνεπάγεται.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν υπολογίζει τον Ματ Λοτζέσκι, ενώ η Ρεάλ από την άλλη δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

Χρέος όλων να δώσουν τα πάντα, είτε είναι στο παρκέ, είτε στον πάγκο, είτε στις εξέδρες... ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ... 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ