2016-03-26 12:41:17
Φωτογραφία για Πώς να επιλέξετε εστιατόριο για ένα ρομαντικό ραντεβού
Επιτέλους ζητήσατε ραντεβού από το κορίτσι που σας ενδιαφέρει! Και τώρα τι κάνετε;

Πλησιάζει η επέτειος του γάμου σας και ...θέλετε να κάνετε έκπληξη στη σύζυγο;

Γιορτάζετε κάποια ιδιαίτερη περίσταση με το άλλο σας μισό;

Όποιος και να είναι ο λόγος δεν χάνουμε ευκαιρία για ρομαντισμό! Κλείστε ένα τραπέζι για δύο άτομα και απολαύστε ρομαντική ατμόσφαιρα κάνοντας την έξοδό σας ιδιαίτερη.

Πώς θα διαλέξετε εστιατόριο

1. Ατμόσφαιρα

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι φυσικά η ατμόσφαιρα. Βεβαιωθείτε ότι έχει χαμηλή ρομαντική μουσική και χαμηλό φωτισμό. Ένα τραπέζι κάτω από τα αστέρια αποτελεί εξαιρετική επιλογή.

2. Διακριτικότητα

Το να νιώθετε και οι δυο άνετα είναι ζωτικής σημασίας. Οπότε κατά την επιλογή σας να λάβετε υπόψη σας τους εξής τρεις σημαντικούς παράγοντες: να υπάρχει ουσιαστική αλλά όχι υπερβολική παρουσία του προσωπικού, η διάταξη και η απόσταση των τραπεζιών να επιτρέπει την ιδιωτική συζήτηση και να μην επιλέξετε μέρος στο οποίο πηγαίνετε συχνά και σας γνωρίζουν όλοι.


3. Θέα

Μια μαγευτική θέα μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά στο ραντεβού σας ώστε να μείνει μια αξέχαστη στιγμή. Προτιμήστε εστιατόρια με ανεμπόδιστη θέα στην πόλη.

4. Φαγητό

Η βραδιά είναι ξεχωριστή, το ίδιο θα πρέπει να είναι και το φαγητό που θα επιλέξετε. Ένα ιδιαίτερο γεύμα με πρωτότυπες γεύσεις είναι αναπόσπαστο μέρος ενός ξεχωριστού ραντεβού.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ