2016-03-27 22:12:05
Φωτογραφία για ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΚΑΙ... ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Την κατάκτηση του πρωταθλήματος που ουσιαστικά είχε εξασφαλίσει από τις 20/2 Φεβρουαρίου, όταν επικρατούσε του Α.Σ. Πέρα με 4-0 πανηγύρισε και... επίσημα  η ομάδα Ανδρών της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Ο Θρύλος αναδείχθηκε πανηγυρικά πρωταθλητής της Α1 Ανδρών και στο πινγκ πονγκ  όντας αήττητος μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και το πέρας 18 αγωνιστικών. 

Η αυλαία του πρωταθλήματος που βάφτηκε «ερυθρόλευκο» έπεσε με την νίκη με 4-1 κόντρα στην Πεύκη η οποία έκλεισε ιδανικά μια ονειρεμένη σεζόν στην οποία ο σύλλογος μας ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος καθώς επικράτησε σε όλα τα ντέρμπι και σε όλους τους αγώνες. Κάπως έτσι έπιασε λιμάνι το 12ο πρωτάθλημα στην ιστορία του τμήματος!

Για αυτό το λόγο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή της ομάδας μας Γιώργο Χριστοφοράκη και στους αθλητές μας Τάσο Ρηνιώτη, Κώστα Παπαγεωργίου, Ένιο Μέντες, Γιάννη Σγουρόπουλο, Γιώργο Σταματούρο και Σωκράτη Γιαννούτσο που χάρη στις προσπάθειες που κατέβαλλαν αυτή 


Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Χριστοφοράκης, δήλωσε στο osfp.gr : 

«Αποδείξαμε ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα και την πιο πλήρη και θα την έχουμε για πολλά χρόνια. Το δείξαμε όλη τη χρονιά με τα αποτελέσματα. Ευχόμαστε ότι θα έχουμε την ίδια ομάδα και του χρόνου. Αφιερώνουμε τον τίτλο του πρωταθλητή στον πρόεδρο και σε όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού».

Ο αρχηγός του Θρύλου, Τάσος Ρηνιώτης, είπε : 

«Φανήκαμε πολύ δυνατοί. Πέρσι ήμασταν επίσης δυνατοί αλλά από συγκυρίες δεν πήραμε το πρωτάθλημα. Φέτος ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Είχαμε πει με τα παιδιά ότι θα μπούμε για να κερδίσουμε όλα τα ματς. Στον Ολυμπιακό αξίζει η κορυφή σε όλα τα αθλήματα έτσι και στο Πινγκ Πονγκ. Πιστεύω ότι θα είμαστε για πολλά χρόνια»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ