2016-03-28 14:57:06
Φωτογραφία για ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΡΔΑ VD
Αποστάσεις από Παππά-Βίτσα για τις δηλώσεις Μάρδα

Μετά τον αναπληρωτή υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ. Βίτσα και ο υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Νίκος Παππάς κρατά αποστάσεις από τον Δημήτρη Μάρδα για τις δηλώσεις του αναφορικά με τις δυνατότητες επενδύσεων που μπορούν να αναζητηθούν σε πρόσφυγες. Συγκεκριμένα, ο υπουργός Επικρατείας μιλώντας στον Ρ/Σ ''Παραπολιτικά 90,1'', είπε ότι: «Αυτή η ιστορία δεν πρόκειται να λύσει ούτε το προσφυγικό ούτε το πρόβλημα των επενδύσεων». Νωρίτερα και ο επικεφαλής του συντονιστικού για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες αν. υπουργός Εθνικής Άμυνας, είχε επισημάνει ότι δεν μπορεί να έρθει η ανάπτυξη στη χώρα από τους πρόσφυγες, κάνοντας λόγο για γενική τοποθέτηση.

«Το προσωπείο του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης κατέρρευσε», αναφέρει από την πλευρά της, η Ν.Δ., σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υφυπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Μάρδα για τους πρόσφυγες-επενδυτές. Επίσης, κατηγορεί την κυβέρνηση πως διαχωρίζει τους πρόσφυγες και τους μετανάστες σε πλούσιους και φτωχούς και υπόσχεται αλληλεγγύη μόνο στους έχοντες 250.000 ευρώ και στους μη έχοντες, κολαστήρια τύπου Ειδομένης.


Κατά τη Ν.Δ. οι δηλώσεις του κ. Μάρδα είναι για γέλια και για κλάματα και «έρχονται να προστεθούν στο πάνθεον αντίστοιχων απίθανων δηλώσεων στελεχών της κυβέρνησης που δεν ξέρουν τι λένε και τι πράττουν». Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό επειδή «την ώρα που με τις πράξεις της διώχνει σοβαρούς επενδυτές, αναζητά την ‘’ανάπτυξη’’ σε επενδυτές πρόσφυγες και μετανάστες».

Επίσης, αστείες χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Θανάσης Θεοχαρόπουλος τις δηλώσεις του υφυπουργού Δημήτρη Μάρδα περί προσφύγων-επενδυτών.

Μιλώντας και αυτός στον Ρ/Σ ''Παραπολικά'' σχολίασε: «Αντί να δούμε ένα πρόγραμμα παραγωγικής ανασυγκρότησης με έμφαση στην δημιουργία θέσεων εργασίας, με σταθερό φορολογικό σύστημα φιλικό στις επενδύσεις, αντί να κάνουμε όλα αυτά, ήρθε η τρομερή δήλωση του κ. Μάρδα να ψάξουμε επενδυτές στους πρόσφυγες. Έπρεπε να μας πει τι θα κάνει καινούργιο για να βελτιωθούν οι ιδιωτικές και δημόσιες επενδύσεις, και αντί αυτού ψάχνει να βρει επενδύσεις από ένα ζήτημα που δεν θα βρει. Δεν λύνεται έτσι το πρόβλημα αντίθετα αποπροσανατολίζει τη λύση στο προσφυγικό ζήτημα. Πρόκειται για αστεία δήλωση, για μία δήλωση που είναι εκτός πραγματικότητας».

Σχετικά Άρθρα: Δ. ΜΑΡΔΑΣ: ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑ

 ''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ