2016-03-28 22:37:12
Φωτογραφία για Γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας ξεκινά εκστρατεία κατά των αμβλώσεων
Με αφορμή την ευαισθητοποίηση των αδυνάμων – οικονομικά και ψυχολογικά – γυναικών Πατρινός επιχειρηματίας αναλαμβάνει... την πρωτοβουλία να ξεκινήσει μία μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης κατά των αμβλώσεων με αφετηρία την Πάτρα.

Στόχος της εκστρατείας και προσωπικά του γνωστού επιχειρηματία είναι οι γυναίκες οι οποίες εγκυμονούν χωρίς να το έχουν προγραμματίσει, να βρουν στήριξη και να ζητήσουν την βοήθεια που έχουν ανάγκη προκειμένου να κρατήσουν το έμβρυο και να προχωρήσουν κανονικά την εγκυμοσύνη τους.

Να αναφερούμε πως την πρώτη θέση πανευρωπαϊκά στις διακοπές κυήσεων καταλαμβάνει σύμφωνα με έρευνες η Ελλάδα καθώς το 22% των Ελληνίδων δηλώνει ότι έχει κάνει τουλάχιστον μία έκτρωση, ενώ το 10% των γυναικών που υφίστανται τέτοιου είδους επεμβάσεις είναι εφηβικής ηλικίας. Σύμφωνα με στοιχεία του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας 40.000 εκτρώσεις τον χρόνο στην Ελλάδα αποφασίζονται από κορίτσια κάτω των 18 ετών, ενώ σύμφωνα με έρευνα ένα στα τέσσερα κορίτσια ηλικίας 14 έως 17 ετών έχει κάνει έκτρωση, και οι μισές από αυτές δεν έχουν ενημερώσει ούτε τη μητέρα τους.


Οι στατιστικές μελέτες δείχνουν ότι περίπου 1 στις 10 έφηβες, στις αναπτυγμένες χώρες, θα έχει μία τουλάχιστον απρογραμμάτιστη εγκυμοσύνη. Σύντομα στα ΜΜΕ θα προβληθεί και ένα άκρως συγκινητικό Τηλεοπτικό Spot τα γυρίσματα του οποίου πραγματοποιήθηκαν στην Πάτρα και θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση. Ο Πατρινός επιχειρηματίας ετοιμάζει πανελλήνια εκστρατεία κατά των αμβλώσεων.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ