2012-05-13 16:13:26
Φωτογραφία για ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ TO AΠΟΓΕΥΜΑ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ (VIDEO)
Το απόγευμα θα συνεχιστεί η διαβούλευση για το σχηματισμό κυβέρνησης με συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς που δεν συμμετείχαν στη μεσημβρινή σύσκεψη.

Ειδικότερα, έγινε γνωστό ότι στις 19.30 θα προσέλθει στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και θα ακολουθήσουν η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. Φώτης Κουβέλης.

Η συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών, Αντώνη Σαμαρά, Αλέξη Τσίπρα και Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια φαίνεται ότι δεν είχε αποτέλεσμα, μιας και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αμέσως μετά τη συνάντηση στο προεδρικό μέγαρο, μιλώντας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας προς τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος στις κάλπες της περασμένης Κυριακής, τόνισε ότι παρά το αδιέξοδο της πρώτης φάσης της διαβούλευσης, διατηρεί περιορισμένη, αλλά υπαρκτή αισιοδοξία για τον σχηματισμό κυβέρνησης.


Ο κ. Τσίπρας παρουσιάζοντας τους λόγους για τους οποίους ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επιθυμεί το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τόνισε ότι από το κόμμα του δεν ζητούν συμφωνία ή ανοχή, ζητούν συνενοχή στο έγκλημα.

Κάθε προσπάθεια για να βρεθεί λύση και να σχηματιστεί κυβέρνηση τόνισε πως κατέβαλε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, σε δηλώσεις του από το προσωπικό του γραφείο στην οδό Μουρούζη, λίγα λεπτά μετά τη συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος προέβη σε δηλώσεις λίγο πριν ξεκινήσουν οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους πολιτικούς αρχηγούς. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπογράμμισε ότι οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν την αλήθεια, τονίζοντας ότι «ο τεμαχισμένος διάλογος δεν βοηθάει ούτε στη διαφάνεια ούτε στη συνεννόηση».

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης προσέρχεται στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών με την πρόταση "για σύσταση οικουμενικής κυβέρνησης με τη συμμετοχή όλων των κομμάτων που υποστηρίζουν την ανάγκη να αποδεσμευτεί η χώρα από το μνημόνιο και να υπηρετήσει την πολιτική παραμονής της χώρας στην ευρωζώνη", όπως δήλωσε ο ίδιος στη δημόσια τηλεόραση.
 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ