2016-04-02 08:40:18
Φωτογραφία για Η Wonder Woman έχει επιτέλους τη δική της ταινία
Με το Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης, που θεωρούταν το... απόλυτο μπλοκμπάστερ της χρονιάς, να διχάζει, καθώς από τη μία έλαβε μέτριες έως κάκιστες κριτικές τόσο εντός όσο και εκτός ελληνικών συνόρων και από την άλλη σάρωσε παγκοσμίως στα ταμεία κατά την έξοδό του στις αίθουσες, ο σκηνοθέτης Ζακ Σνάιντερ μάλλον προβληματισμένος δείχνει, παρά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.

Μοναδική διασωθείσα αποδεικνύεται η Γκαλ Γκαντότ, η Ισραηλινή ηθοποιός και πρώην μοντέλο, που εμφανίστηκε στην ταινία στον ρόλο της Wonder Woman αποσπώντας εγκωμιαστικά σχόλια για την ερμηνεία της.

Παρά την ολιγόλεπτη συμμετοχή της, κατόρθωσε όχι μόνο να κλέψει την παράσταση από τους δύο «φουσκωμένους» σταρ, αλλά και να κερδίσει το εισιτήριο για το δικό της κινηματογραφικό σόλο.

Έτσι η Γυναίκα-Θαύμα αποκτά επιτέλους την πρώτη της σόλο ταινία, με την 30χρονη σέξυ σταρ να καλείται να υποδυθεί και πάλι τη σούπερ ηρωίδα της DC Comics, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Πάτι Τζένκινς.


Και λέμε επιτέλους διότι η μεταφορά της ιστορίας της πριγκίπισσας Νταϊάνα της Θεμίσκυρα, της μυθικής πρωτεύουσας της χώρας των Αμαζόνων, και η μεταμόρφωσή της σε Wonder Woman, μια από τις πιο δυναμικές γυναικείες παρουσίες στον κόσμο των κόμικς, συζητείται ήδη από το 1996, με την παραγωγή και τη σκηνοθεσία της να έχουν αλλάξει πολλά χέρια. Όπως επίσης και ο πρωταγωνιστικός ρόλος.

Τα ονόματα που είχαν ακουστεί στο παρελθόν ήταν των Αντζελίνα Τζολί, Μέγκαν Φοξ, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Σάντρα Μπούλοκ, ακόμη και της Μπιγιονσέ.

Στην πρώτη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα και κυκλοφόρησε από το Entertainment Weekly βλέπουμε στο πλευρό της Γκαντότ την Κόνι Νίλσεν στο ρόλο της μητέρας της Βασίλισσας Ιππολύτης, τη Ρόμπιν Ράιτ σε εκείνον της θείας της Στρατηγού Αντιόπης και τη Λίζα Λόβεν Κόνγκσλι ως Μεναλίππη, τη λοχαγό της Αντιόπης.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ