2016-04-02 12:05:54
Φωτογραφία για Προκαλεί ξανά η Madonna: Έκανε πρόταση γάμου από σκηνής στην 17χρονη Ελληνίδα fan της!
Η προκλητικότητα της Madonna πάνω στη σκηνή δεν έχει τελειωμό! Για άλλη μια φορά έβαλε στο στόχαστρό της την 17χρονη Ελληνίδα fan της, την Josephine Georgiou που πριν λίγο καιρό σε άλλη της συναυλία την ανέβασε στη σκηνή και την έγδυσε μπροστά σε χιλιάδες μάτια!

Τώρα η «βασίλισσα» της ποπ, φρόντισε να προκαλέσει ξανά κάνοντας πρόταση γάμου στη 17χρονη θαυμάστριά της στην τελευταία συναυλία που έδωσε στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στο Σίδνεϊ.

«Γλυκιά μου Josephine, πόσο ωραία που σε ξαναβλέπω» είπε από μικροφώνου η Madonna, κρατώντας μία υπέροχη ανθοδέσμη από λευκά λουλούδια. Αμέσως μετά πλησίασε την ανήλικη κοπέλα και της είπε ότι αν έπιανε την ανθοδέσμη, θα την παντρευόταν. Μάλιστα αστειεύτηκε με τη μητέρα της νεαρής κοπέλας η οποία φορούσε το μπουστάκι που η Josephine φορούσε στην προηγούμενη συναυλία και η Madonna κατέβασε εν ριπή οφθαλμού. Η 57χρονη τραγουδίστρια στη συνέχεια κρατώντας την ανθοδέσμη, γύρισε την πλάτη της, και την πέταξε, με την Josephine φυσικά να την πιάνει. Και τότε η Madonna της έκανε την πρόταση: «Θα με παντρευτείς;» της είπε, κάνοντας όλο το στάδιο να σειστεί σε χειροκροτήματα.

Δείτε το εν λόγω βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=ArnzI9CEegg
πηγη
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ