2016-04-02 21:48:06
Φωτογραφία για ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ... ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ; ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ GREXIT;
Γελάει ο κόσμος, πρώτα με εσάς και μετά με όσους σαν κάνουν τα χατήρια. Τώρα να μας πείτε η όλη τους στάση... γενικότερα τους έχει φτάσει στο... 16% και όλο κατεβαίνουν, αλλά δεν πειράζει... έχει και συνέχεια, σε λίγο δε θα βρίσκουν ούτε την ψήφο τους.

Ακούσατε ακούσατε λοιπόν, ο... Ιβάν  λέει ναι τώρα στο κύπελλο και όχι στο grexit, αλλά με τους όρους του φυσικά. Αυτός για τον οποίο γράφει ένας... στρατός από παπαγαλάκια, ξαφνικά τους βγάζει όλους αυτούς τους... σταυροφόρους του grexit μαλ@#%ες, επειδή κατάλαβε ότι αυτός και η ομάδα του θα καταστραγούν από ενδεχόμενη τιμωρία του ελληνικού ποδοσφαίρου και θα δουν τα ποσά που λένε ότι έχουν... επενδύσει, να πηγαίνουν άκλαυτα! 

Λοιπόν, μια χαρά είναι το grexit, μπας και την κοπανήσουν οι... τσαμπατζήδες και οι... επιχορηγούμενοι από το άθλημα. Υπάρχουν μάλιστα και άνθρωποι που βάζουν... υπογραφές αυτές τις μέρες για να επιβαρυνθεί κι άλλο ο Ελληνικός λαός για να κάνουν γήπεδο οι... επιχειρηματίες που έστειλαν την ομάδα τους στην Γ' Εθνική Λοιπόν, πόσο είπαμε πιο πάνω; 16% ... Συνεχίστε έτσι λοιπόν και οριακά θα ξεπεράσετε το... 4% από το οποίο ξεκινήσατε. 


Διαβάστε τώρα και τη θέση του... Ιβάν :

«Κανείς δεν θέλει το Grexit όμως φυσικά κανείς δεν θέλει και αυτή την ΕΠΟ. Και από τα δυο αυτά δεινά μπορούμε να απαλλαγούμε με την άμεση παραίτηση Γκιρτζίκη και του συμβουλίου του. Έτσι θα μπορούσαμε ακόμη και να συζητήσουμε την επανεκκίνηση του Κυπέλλου με ξένους διαιτητές. Ειδάλλως ας ζήσουν με την ευθύνη της εν ψυχρώ δολοφονίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, που μέχρι σήμερα έτσι κι αλλιώς το οδηγούν σε αργό θάνατο. Ας μην ψάχνουν τις ευθύνες σε αυτούς που παλεύουν για εξυγίανση, αλλά σε αυτούς που υποθάλπουν και ανέχονται τη διαφθορά», αναφέρει στη δήλωσή του.

Γενικότερα στον ΠΑΟΚ και στο περιβάλλον του Ιβάν Σαββίδη επικρατούσε ένας... εκνευρισμός, καθώς αρκετοί εκ του πονηρού ήθελαν να παρουσιάζουν την ΠΑΕ και τον ιδιοκτήτη τους υπέρμαχους του Grexit.

* Γελάνε και οι πέτρες μαζί σας... Διαβάστε τι γράφουν τα παπαγαλάκια σας δεξιά-αριστερά τόσες μέρες γιατί τα βγάζετε στο κλαρί και είναι αμαρτία... Τόσο μελάνι έχυσαν... 

** Σα να βλέπουμε τώρα που πήρε το... "ΟΚ" να κάνει την κωλοτούμπα!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ