2016-04-03 13:02:07
Φωτογραφία για GP Bahrain. FP3: Αναγέννηση των Ferrari!
Ο Vettel πέρασε τον Raikkonen για μόλις 0,040” κάνοντας προσομοίωση δοκιμαστικών προς το τέλος της περιόδου, υποβιβάζοντας έτσι τον Nico Rosberg και τον Lewis Hamilton στην 3η και 4η θέση του πίνακα των χρόνων.

Ο Raikkonen ήταν ο ταχύτερος όλων φορώντας τα μαλακά λάστιχα, μέχρι την τελευταία προσπάθεια του team-mate του με τα πολύ μαλακά.

Οι υψηλότερΕς θερμοκρασίες το απόγευμα του Σαββάτου κάνουν τα τρίτα δοκιμαστικά λιγότερο αντιπροσωπευτικά της πραγματικής ταχύτητας των μονοθεσίων.

Πέμπτος, πίσω από τις δύο Mercedes, ήταν ο Valtteri Bottas με τη Williams (με το παλιό της ρύγχος, ενώ ο Massa είχε το νέο και πιο κοντό). Ο Romain Grosjean ήταν 6ος με τη Haas, 0,25" μπροστά από τον team-mate του, Esteban Gutierrez, που κατέληξε 8ος αφού παραπονέθηκε ότι τον καθυστέρησε ο Hamilton.

Οι McLaren-Honda δεν διατήρησαν τη χθεσινή τους φόρμα και κατέληξαν στη 13η και τη 14η θέση, με τον Jenson Button μόλις 0,04” μπροστά από τον νεοφερμένο Stoffel Vandoorne.


Οι δύο Toro Rosso ήταν μόλις στη 15η και τη 16η θέση, αλλά με τα μαλακά Pirelli αντί για τα πολύ μαλακά των περισσότερων άλλων. Ούτε οι Force India φόρεσαν τα πολύ μαλακά.

Ο Jolyon Palmer (Renault) είχε κάνει τον 20ό χρόνο πριν πάθει λάστιχο λίγο πριν το τέλος. Ο team-mate του, Kevin Magnussen, θα ξεκινήσει σήμερα τον αγώνα από το pit-lane, αφού δεν πήγε για το υποχρεωτικό ζύγισμα στο τέλος της FP2 προχθες.

ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ GP ΤΟΥ ΜΠΑΧΡΕΙΝ:
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ