2016-04-03 13:03:13
Φωτογραφία για ΔΥΟ ΕΞΩ, ΕΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ...
Στον Ολυμπιακό μετά το σοκ της Ρωσίας κόντρα στην Χίμκι, ξεκίνησε η προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στην Πάτρα.

Στον προ-τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιώργο Πρίντεζη που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πέλμα, αλλά και τον Μιχάλη Τσαϊρέλη που αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση... 

Αντίθετα, στις προπονήσεις επέστρεψε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ που δεν ταξίδεψε στη Ρωσία λόγω γαστρεντερίτιδας, αφού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Τώρα, σε ότι αφορά τον Πρίντεζη, για να ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί πρέπει να μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για 20 περίπου μέρες. 

Αν γίνει το... απροσδόκητο όμως και τα αποτελέσματα την ερχόμενη Πέμπτη στην Ευρωλίγκα είναι βολικά για τον Ολυμπιακό, τότε λογικά ο υπαρχηγός του Θρύλου θα σφίξει τα δόντια και θ'αγωνιστεί κανονικά κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Διαφορετικά θα μείνει τώρα το απαιτούμενο 20ήμερο εκτός αγώνων, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος στους τελικούς.

Στο λιμάνι πλέον έχουν στρέψει αποκλειστικά την προσοχή τους στο πρωτάθλημα και αν προκύψει κάποιο... δώρο από τους αγώνες της Πέμπτης στην Ευρωλίγκα, μόνο τότε θα αναθεωρήσουν... 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
GP Bahrain. FP3: Αναγέννηση των Ferrari!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
GP Bahrain. FP3: Αναγέννηση των Ferrari!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ