2012-05-13 18:58:51
Φωτογραφία για ΔΕΙΤΕ: Άγνωστες πτυχές της ζωής της πριγκίπισσας Νταϊάνα
Νέα βιογραφία με αφορμή τα 30 χρόνια από τη γέννηση του πρίγκιπα Γουίλιαμ Μια νέα βιογραφία με αφορμή τα 30 χρόνια από τη γέννηση του πρίγκηπα Γουίλιαμ έρχεται να ταράξει τα νερά καθώς, αποκαλύπτει στοιχεία για το χαρακτήρα και το προφίλ της Νταϊάνας που ανατρέπουν την πρότερη εικόνα της.

Πολλοί βέβαια, κατηγορούν τη συγγραφέα του βιβλίου ότι απλώς θέλει να τα έχει καλά με το πριγκιπικό ζεύγος και για αυτό τα γράφει αυτά.

Ότι δηλαδή η Νταϊάνα ήταν μια εγωκεντρική γυναίκα άκρως ανικανοποίητη, χειριστική,που ξεσπάει και διακατέχεται από εγωιστικές ακρότητες και ζήλια.

Επίσης την παρουσιάζει ως μια γυναίκα που δεν ήξερε τι ήθελε και έκανε τη ζωή του Καρόλου δύσκολη.

Από την άλλη πλευρά, ο Κάρολος παρουσιάζεται ως ο ιδανικός πατέρας και σύζυγος ο οποίος υπέμενε τις παραξενιές της Λαίδης Ντι και ξεκίνησε την εξωσυγική σχέση με την Καμίλα αφού η σχέση του με την Νταϊάνα είχε οδηγηθεί ήδη σε αδιέξοδο και εκείνη τον είχε απατήσει πρώτη.

Το πρόβλημα όπως η ίδια εξηγεί φαίνεται πως βρίσκεται στο γεγονός ότι η Νταϊάνα έμεινε ορφανή από τη μητέρα της σε μικρή ηλικία με αποτέλεσμα να μην ξέρει πως να συμπεριφερθεί αλλά και να δείξει την αγάπη της.
24wro
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η κρίσιμη Δευτέρα!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η κρίσιμη Δευτέρα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ