2012-05-13 19:41:33
Φωτογραφία για Στο Εκλογοδικείο κατά της εκλογής του Ν.Δένδια θα καταφύγει ο Στ.Γκίκας - Υπάρχει θέμα και για τον βουλευτή Αχαίας κ. Νταβλούρο;
Στο Εκλογοδικείο θα καταφύγει ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Κέρκυρα Στέφανος Γκίκας, καθώς υποστηρίζει ότι κατά την καταμέτρηση των ψήφων υπερέχει σε σταυρούς έναντι του συνυποψηφίου του Νίκου Δένδια. Όπως καταγγέλλει στην προσωπική του ιστοσελίδα, κατά την εκ νέου καταμέτρηση των σταυρών στο Πρωτοδικείο μετά την ένσταση που είχε υποβάλει, διαπίστωσε παρατυπίες κατά την εξαγωγή των σταυρών σε βάρος του και δηλώνει ότι θα εξαντλήσει την δυνατότητα που του παρέχει η ελληνική νομοθεσία, καταφεύγοντας στο Εκλογοδικείο.

Επίσης και στην Πάτρα ακούγεται έντονα ότι στο εκλογοδικείο θα υποβληθεί  ένσταση   κατά της εκλογής του κ. Νταβλούρου υποψήφιου με την Νέα Δημοκρατία λόγω αντικανονικής του συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο και που έχει να κάνει με τον χρόνο κατά τον οποίο αποστρατεύθηκε ο κ. Νταβλούρος από την υπηρεσία του και συγκεκριμένα με την παρακάτω παράγραφο του νόμου περί εκλογών: Δεν μπορούν να ανακηρυχθούν υποψήφιοι, ούτε να εκλεγούν βουλευτές σε όποια εκλογική περιφέρεια υπηρέτησαν ή σε όποια εκλογική περιφέρεια εκτεινόταν η τοπική αρμοδιότητά τους μέσα στους τελευταίους δεκαοκτώ μήνες της τετραετούς βουλευτικής περιόδου: γ) Οι ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας.

Ο κ. Νταβλούρος αποστρατεύθηκε τον Μάρτιο του 2011 από την  Γ.Α.Δ.Π. Δυτικής Ελλάδος όπου και υπηρετούσε. 
online-pressblog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ