2016-04-04 22:37:06
Φωτογραφία για Κι όμως το... τόλμησε: Η Εθνική Συρίας έκανε πρόταση στον Ζοσέ Μουρίνιο!
Ο Ζοσέ Μουρίνιο βρίσκεται μια ανάσα από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (στο Νησί, τον έχουν... ήδη τοποθετήσει στην τεχνική ηγεσία των "κόκκινων διαβόλων") αλλά οι υποψήφιοι "μνηστήρες" παραμένουν.

Ένας από αυτούς; Η Εθνική Συρίας! Οι υπεύθυνοι της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας αποφάσισαν να... ρισκάρουν με τον Πορτογάλο τεχνικό και για τον λόγο αυτό, με επιστολή που έδωσαν στην δημοσιότητα, ενημέρωσαν το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον "Special One" πως είναι διατεθειμένοι να μπουν σε επαφές μαζί του για τον πάγκο της εθνικής τους ομάδας.

Αναλυτικά, στην επιστολή αναφέρεται:

«Προς κύριο/κυρία της εταιρίας Gestifute,

Ερχόμαστε σε επαφή μαζί σας, ώστε να σας ενημερώσουμε ότι ενδιαφερόμαστε να καταθέσουμε επίσημη πρόταση στον Ζοσέ Μουρίνιο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Συρίας η οποία βρίσκεται στην 3η φάση της ασιατικής ζώνης για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.


(...) Θα θέλαμε να ξέρετε ότι είμαστε ανοιχτοί να διαπραγματευτούμε μαζί σας του όρους κάτω από τους οποίους θα έρθουμε σε συμφωνία με τον Μουρίνιο.

Είναι σημαντικό για το ποδόσφαιρο αυτής της χώρας, μια τέτοια εποχή, να υπογράψει ένας προπονητής παγκόσμιας κλάσης και να μας βοηθήσει να φτάσουμε στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία μας.

Σας στέλνουμε τους χαιρετισμούς μας και περιμένουμε την απάντησή σας ώστε να προχωρήσουμε τις διαπραγματεύσεις.

Ο Γενικός Γραμματέας της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Συρίας,

Kouteiba al-Refai». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ