2016-04-04 22:53:06
Φωτογραφία για Εδωσαν χαλασμένο φαγητό στους νεοσυλλέκτους στο Πολεμικό Ναυτικό
Ανάστατοι και εξίσου εξοργισμένοι είναι οι γονείς και οι νεοσύλλεκτοι ναύτες μα τα όσα συμβαίνουν στο Κέντρο Εκπαίδευσης του Πολεμικού Ναυτικού στο Κανελλόπουλο Σύμφωνα με νέες καταγγελίες δεκάδες νεοσύλλεκτοι αντιμετωπίζουν ακόμη και σήμερα πρόβλημα υγείας καθώς την Παρασκευή ολόκληρος Λόχος έφαγε χαλασμένο φαγητό.

Ναι καλά ακούσατε.

Το έτος 2016, στο Πολεμικό Ναυτικό, με Υπουργό Άμυνας τον Πάνο Καμμένο έδωσαν να φάνε στους στρατευμένους μακαρόνια με κιμά, ο οποίος ήταν χαλασμένος.

Όσοι ναύτες δεν έφαγαν αυτό το μαύρο πράγμα που ονόμασαν κιμά την γλύτωσαν, αλλά οι υπόλοιποι ακόμη μπαινοβγαίνουν στην τουαλέτα.

Η καταγγελία αυτή όμως αποκτά άλλη σημασία αν συνδυαστεί με την ανακοίνωση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ που βγήκε την ίδια μέρα, την Παρασκευή ¼, το πρωί. Θυμίζουμε ένα απόσπασμα από τις καταγγελίες των ναυτών:

«Δε δίστασαν να μας μοιράσουν ληγμένες συσκευασίες τροφίμων στο δεκατιανό.


Οι εγκαταστάσεις και τα μαγειρεία είναι σε τραγική κατάσταση. Βρωμιά και κατσαρίδες είναι παντού, ενώ τα καθαριστικά που υπάρχουν δεν φτάνουν ούτε για να καθαριστεί ένα τετραγωνικό.

Όταν ζητήσαμε καθαριστικά και συνάδελφοι παραπονέθηκαν, η απάντηση που λάβαμε ήταν: Αυτά διαθέτει ο στρατός, εδώ είναι στρατός δεν παραπονιέσαι, μόνο εκτελείς, δεν είσαι Έλληνας πολίτης».

Από τα παραπάνω αποδεικνύεται το πόσο πολύ νοιάζεται η κυβέρνηση και το ΓΕΝ για την υγεία και την ζωή των στρατευμένων.

Όμως στο ΚΕΝ στο Κανελλόπουλο τη Δευτέρα 5/4 έχει Ορκωμοσία.

Στην οποία θα παραβρεθεί ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος. Βλέπεις είναι τόσα τα βύσματα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που έχουν μαζευτεί στο Πολεμικό Ναυτικό, που απαιτείται η παρουσία του Υπουργού Άμυνας.

Αυτή την αξία έχουν οι δεσμεύσεις για την καταπολέμηση του βύσματος των Καμμένου-Βίτσα.

Φανταζόμαστε ότι αν ακολουθήσει δεξίωση, δε θα σερβίρουν μακαρόνια με κιμά;

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ