2016-04-05 12:19:09
Φωτογραφία για ΕΠΣΗ: Ζήτησε συνάντηση των «4» και Κοντονή!
Σε μία πρωτοβουλία που σίγουρα προκαλεί αίσθηση προχώρησε η... Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου που όπως έγινε γνωστό έχει κάνει συζητήσεις προκειμένου να πραγματοποιηθεί στην Κρήτη η συνάντηση των ιδιοκτητών των τεσσάρων μεγάλων ΠΑΕ του Ελληνικού ποδοσφαίρου και του Υφυπουργού Σταύρου Κοντονή!

Όπως έγινε γνωστό, μετά από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, έχουν “ζητήσει” η συνάντηση των τεσσάρων “μεγάλων” και του υφυπουργού κ. Κοντονή να πραγματοποιηθεί στην Κρήτη με σκοπό να βρεθεί λύση και να βγει από το αδιέξοδο το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η συνάντηση που είχε προαποφασιστεί, αλλά είχε “ναυαγήσει” με πρωτοβουλίες των ανθρώπων της ΕΠΣΗ, δεν αποκλείεται να υλοποιηθεί στην Κρήτη με το Νίκο Τζώρτζογλου να τονίζει πως ήδη έχουν γίνει επαφές προκειμένου να πραγματοποιηθεί η συνάντηση ενώ αναμένονται ανακοινώσεις Αξίζει να σημειώσουμε, πως η είδηση έγινε γνωστή στην τηλεοπτική εκπομπή ΜΙΚΤΗ ΖΩΝΗ της ΚΡΗΤΗ TV μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου της ΕΠΣΗ, Νίκου Τζώρτζογλου.

Στόχος της ΕΠΣΗ είναι να γίνει η συνάντηση του Κοντονή με τους ιδιοκτήτες των μεγάλων ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ αλλά και με τη συμμετοχή και άλλων ΠΑΕ αλλά και εκπροσώπων Ενώσεων. Η ΕΠΣΗ αναμένεται αύριο να τοποθετηθεί επίσημα επί του ζητήματος.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ