2016-04-05 16:02:19
Φωτογραφία για Πώς να δώσεις χρώμα στο σπίτι ανανεώνοντας τα φωτιστικά
Η Άνοιξη έχει μπει και επίσημα και ξαφνικά το σπίτι σού φαίνεται μουντό. Να τι να κάνεις για να του δώσεις χρώμα και να το βάλεις σε ανοιξιάτικο mood!

Καμιά φορά δεν χρειάζεται να διαθέτεις υψηλό προϋπολογισμό για να φέρεις φρέσκο αέρα στη διακόσμηση του σπιτιού σου- το ξέρεις ότι την ίδια στιγμή ανεβαίνει και η δική σου διάθεση, έτσι; Το μόνο που χρειάζεται είναι έξυπνες ιδέες που μπορείς να εφαρμόσεις γρήγορα και εύκολα. Μια ιδέα για να δώσεις χρώμα στην ακόμα χειμωνιάτικη διακόσμηση του σαλονιού είναι να αλλάξεις το καπέλο του φωτιστικού. Πάρε ένα έντονο χρώμα, όπως το κόκκινο ή το πορτοκαλί, ενώ αν ακολουθείς τις τάσεις της μόδας επίλεξε ανάμεσα στην παλέτα των παλ αποχρώσεων.

Βγάλε αυτό το βαρετό μπεζ (που παρόλα αυτά μια χαρά την έκανε τη δουλειά του τις κρύες νύχτες του χειμώνα), ξεσκόνισέ το, πέρασέ το με ένα υγρό πανάκι και αφού στεγνώσει αποθήκευσέ το μέχρι τις αρχές του επόμενου χειμώνα. Βάλε στη θέση του ένα χρωματιστό και αν είσαι τολμηρή, προτίμησε ένα λουλουδάτο που θα κάνει το σαλόνι σου να μυρίσει Άνοιξη! Εύκολα και απλά!
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ