2016-04-05 21:56:12
Φωτογραφία για «Ξεσπάω στον εαυτό μου γι'αυτό έχω πολλά ψυχοσωματικά»
Συνέντευξη στο περιοδικό YOU έδωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη όπου μίλησε... για την προσωπική της ζωή αλλά και τον γιο της, Μάξιμο.

Αλήθεια έκλαψε η Κατερίνα όταν πήγε ο γιος της πρώτη δημοτικού; «Όχι, ήθελα το παιδί να κοινωνικοποιηθεί, να αυτονομηθεί και να μάθει ότι δεν είναι αυτός ο πρωταγωνιστής».

Θέλει ο Μάξιμος αδερφάκι; «Όχι, λέει κατηγορηματικά πως δεν θέλει. Θέλει την προσοχή μου όλη δίκη του».

Είναι έτοιμη για δεύτερο μωράκι; «Δεν είμαι σίγουρη γιατί τώρα έχω αρχίσει να περνάω πολύ ωραία με τον Μάξιμο. Οι δύσκολες φάσεις έχουν περάσει και απολαμβάνω πλέον την όμορφη σχέση που έχουμε “χτίσει” μαζί».

Για την εγκυμοσύνη της η Κατερίνα είπε: «Αρρώστησα κάποια στιγμή αρκετά, μετά δυσκολεύτηκα γιατί γέννησα νωρίτερα μας φόβισαν και για κάποια πράγματα στο μαιευτήριο αλλά τελικά όλα πήγαν καλά. Μετά ο Μάξιμος είχε παλινδρομήσεις, κολικούς και τα είχε όλα έντονα, σε συνδυασμό με το ότι είναι πολύ έντονος χαραχτήρας. Ήταν μια πολύ δύσκολη φάση και εγώ αισθανόμουν ότι είναι ένα πολύ έξυπνο παιδί που ήθελε να πει πράγματα και δε μπορούσε, κι αυτό τον εκνεύριζε».


Την πτόησαν οι δυσκολίες;«Για κάποιο λόγο ήμουν απίστευτα ήρεμη σε όλη αυτήν τη διαδικασία και νομίζω ότι βοήθησε και τον Μάξιμο αυτό. Δεν θυμάμαι ποτέ να ύψωσα την φωνή μου».

'Οταν δεν νιώθει καλά ξεσπάει σε άλλους; «Γενικά δεν ξεσπάω στους άλλους, μόνο στον εαυτό μου και γι’ αυτό έχω τόσα πολλά ψυχοσωματικά. Το στομάχι μου το ξέρει, ζορίζεται πάρα πολύ. Γιατί δεν θέλω να γίνομαι φορτική, να γκρινιάζω και να μεταφέρω στους άλλους αυτό που περνάω. Μόνο με τη μαμά μου μερικές φορές γίνομαι πιο έντονη. Γενικά δε μου αρέσουν οι εντάσεις και η κακοτροπία». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ