2016-04-06 08:44:10
Φωτογραφία για Χτύπησε και απείλησε με μαχαίρι τη γυναίκα του ενώ κοιμόταν!
Κυριολεκτικά στον... ύπνο έπιασε την 54χρονη σύζυγό του ένας 58χρονος στην... περιοχή του Δήμου Ανδρίτσαινας- Κρεστένων, ο οποίος περίμενε να αποκοιμηθεί για να αρχίσει να την χτυπάει με γροθιές στο πρόσωπο, να την βρίζει χυδαία και να απειλεί ότι θα την σφάξει με ένα μαχαίρι που κρατούσε!

Όταν ο 58χρονος... ξεθύμανε, το περιστατικό πήρε τέλος. Όμως, η γυναίκα του δεν του χαρίστηκε και το επόμενο πρωί τον κατήγγειλε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη από τους αστυνομικούς και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας, η οποία του άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία, απειλή, εξύβριση και παράβαση του νόμου περί όπλων και έδωσε προφορική εντολή να αφεθεί ελεύθερος.

*** Με τις κατηγορίες της απειλής και της παράβασης του νόμου περί όπλων οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου μια 40χρονη Κύπρια, την οποία κατήγγειλε ο 40χρονος Έλληνας σύντροφός της ότι τον απείλησε με μαχαίρι κατά τη διάρκεια λογομαχίας που είχαν για προσωπικό ζήτημα.

*** Αλλά και στις Μηλιές Μαγνησίας, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 33χρονος, ο οποίος κατηγορείται για εξύβριση και απειλή της 24χρονης εν διαστάσει συζύγου του. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ