2016-04-06 12:20:23
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΟ 5/5 ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟ... 1-0 ΣΤΟΥΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα στον πρώτο ημιτελικό της Volley League (6/4 - 20.30, Novasports3) τον ΠΑΟΚ με νωπές ακόμα τις δάφνες  από τα δύο συνεχόμενα ερυθρόλευκα 3-2 και με μεγάλες ανατροπές μάλιστα, ένα στον τελικό του Λιγκ Καπ στη Σύρο και ένα ακόμα στον ημιτελικό του κυπέλλου στη Γλυφάδα. 

Στον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν ότι αυτές οι νίκες ανήκουν στο παρελθόν και ότι από σήμερα κιόλας πρέπει να δουν απόλυτα σοβαρά και συγκεντρωμένα την συγκεκριμένη σειρά αγώνων, να διαφυλάξουν το πλεονέκτημα της έδρας, αφού στον ΠΑΟΚ έγινε μεγάλη προεργασία στον... ψυχολογικό τομέα μετά τα δύο συνεχόμενα πατατράκ και τις ήττες του "δικέφαλου" από τον Ολυμπιακό.

Tέσσερις αγώνες έχουν γίνει μέσα στην τρέχουσα σεζόν εκ των οποίων οι δύο είναι σε τελικές φάσεις Λιγκ Καπ και Κυπέλλου. 

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει το 4/4, αφου επικράτησε για το πρωτάθλημα (Α΄γύρος) στο PAOK Sports Arena 3-1 σετ και στο Ρέντη 3-0 σετ. Στον τελικό του Λιγκ Καπ στη Σύρο ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-2 σετ, ενώ με το ίδιο σκορ νίκησε τον δικέφαλο και στον ημιτελικό του Κυπέλλου στη Γλυφάδα και μάλιστα με μεγάλες ανατροπές.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ