2016-04-07 10:58:07
Φωτογραφία για Κατερίνη: Νεαρός έκανε έξι κλοπές μέσα σε λίγες ώρες
Με ταχύτητα... αστραπής δρούσε ο νεαρός διαρρήκτης που πεταγόταν από... την πόλη της Κατερίνης σε διάφορα άλλα σημεία στην ευρύτερη περιοχή, πριν προλάβουν να φτάσουν οι άνδρες της Ασφάλειας! Ωστόσο, παρ' όλο που διέπραξε έξι κλοπές μέσα σε λίγες ώρες, δεν απέφυγε τη σύλληψη.

Ο 28χρονος δράστης ξεκίνησε κλέβοντας ένα ποδήλατο από τον προθάλαμο μιας πολυκατοικίας, συνέχισε παραβιάζοντας τα γραφεία ενός οργανισμού από τα οποία έκλεψε 25 σύριγγες, μετά διέρρηξε ένα κατάστημα και την συστεγαζόμενη κατοικία και άρπαξε ένα κινητό και έναν φακό και στη συνέχεια διέρρηξε άλλο ένα κατάστημα και άρπαξε όσα χρήματα βρήκε μέσα.

Στις δυο επόμενες προσπάθειές του, με τη διάρρηξη ενός Ι.Χ. φορτηγού στο οποίο δεν βρήκε κάτι για να κλέψει και ενός καταστήματος του οποίου χτύπησε ο συναγερμός, έφυγε άπρακτος. Όμως, οι αναζητήσεις που ξεκίνησαν οι αστυνομικοί είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψή του και την ανεύρεση όλων των κλοπιμαίων, εκτός του ποδηλάτου που δεν έχει βρεθεί ακόμη. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κατερίνης άσκησε στον 28χρονο δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες κλοπές, ενώ ερευνάται αν κρύβεται πίσω και από άλλες στην ευρύτερη περιοχή. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ