2016-04-08 10:35:08
Φωτογραφία για Ιωάννινα: Συνελήφθη 69χρονη τσιγγάνα κλεπταποδόχος
Δεν γνωρίζουν ακόμη τους δράστες της λεηλασίας ενός κέντρου διασκέδασης... στο Πέραμα Ιωαννίνων οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, αλλά εντόπισαν την ηλικιωμένη κλεπταποδόχο στην οποία παρέδωσαν τη λεία τους και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Πρόκειται για μια 69χρονη τσιγγάνα, στην αυλή του σπιτιού της οποίας βρέθηκε ένα μέρος των κλοπιμαίων και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του νυχτερινού κέντρου. Οι άγνωστοι προς το παρόν δράστες που το είχαν διαρρήξει στις 17 Μαρτίου και είχαν διάφορα αντικείμενα, παραμένουν άγνωστοι και η έρευνα για την ταυτοποίησή τους βρίσκεται σε εξέλιξη.

*** «Άρωμα» γυναίκας είχε και η διάρρηξη που είχε γίνει τα ξημερώματα της 31ης Μαρτίου στο σπίτι ενός 49χρονου στην Σκιάθο. Η 30χρονη Ελληνίδα που την διέπραξε, παραβίασε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και διάφορα χρυσαφικά μέσα από το χρηματοκιβώτιο του θύματος. Όμως, τα στοιχεία της εξακριβώθηκαν από την έρευνα των αστυνομικών του τοπικού τμήματος και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.


*** Δυο ανήλικα αγόρια 16 και 14 χρόνων και ένας 19χρονος έπεσαν στα χέρια αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Κομοτηνή, τη στιγμή που... έσπρωχναν ένα μοτοποδήλατο το οποίο είχαν κλέψει λίγη ώρα νωρίτερα! Μαζί τους στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, οδηγήθηκαν ο 35χρονος πατέρας και η 36χρονη μητέρα του 16χρονου που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου,ε νώ με την ίδια κατηγορία αναζητούνται οι γονείς του 14χρονου. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ