2016-04-09 03:30:18
Φωτογραφία για Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου μηνύει πρώην Δήμαρχο
Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση πρόκειται να καταθέσει ο... Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Αναστάσιος Κακλαμάνος, στον πρώην Δήμαρχο Τρίπολης, Γιάννη Σμυρνιώτη, υστέρα από την καταγγελία του τελευταίου για πλαστογράφηση αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ξεκινώντας τη συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα, Παρασκευή 8 Απριλίου, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, με ηχητικό απόσπασμα από τα μαγνητοφωνημένα πρακτικά με τα οποία ο κ. Κακλαμάνος θέλησε αποδείξει ότι υπήρχε απόλυτη πλειοψηφία και δεν πλαστογραφήθηκε καμία απόφαση.

«Η απολυτή πλειοψηφία είναι τα 21 μέλη, τα οποία υπήρχαν μέσα στην αίθουσα» είπε χαρακτηριστικά.

Αυτά τα φαινόμενα, όπως είπε, δεν είχαν συμβεί σε παλιότερα δημοτικά συμβούλια.

Στη συνέχεια, εκφράζοντας το παράπονο του ζήτησε από τους δημοσιογράφους να εγκαλούν και να κατατροπώνουν τους λασπολόγους που καταδίκασε ο λαός και τους έστειλε στην αντιπολίτευση.


Στενοχωρημένος και πολύ προβληματισμένος ο κ. Κακλαμάνος δήλωσε πως δεν μπορεί να νομιμοποηθεί κανένας να τον κατηγορεί ότι αλλοίωσε και πλαστογράφησε τα πρακτικά και είπε ότι είναι "αδιανόητο ο καθένας, για τους δικούς του σκοπούς, να προσπαθεί να πληγώσει κάποιον άλλο".

Με δάκρυα στα ματιά δήλωσε πως έχει φτάσει στο σημείο να μην μπορεί να αντιμετωπίσει τα παιδιά του τα οποία σταματούν στους δρόμους περαστικοί και τα ρωτούν εάν ο πατέρας τους θα πάει φυλακή.

"Ο Γιάννης Σμυρνιώτης δεν θέλει να καταλάβει, είπε, ότι οι συμπολίτες μας τον έστειλαν στην αντιπολίτευση γιατί εκεί του αξίζει με τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Δεν μπορεί να νομιμοποιηθεί κανένας ποσό μάλλον ο «Γιαννάκης» ο Σμυρνιώτης να σπιλώνει ανθρώπους και αξιοπρέπειες" είπε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο οποίος μίλησε για "προσπάθεια βιομηχανίας και παράγωγης συκοφαντιών, δυσφημήσεων και ψεμάτων, από πλευράς του κυρίου Σμυρνιώτη".

«Ως εδώ, δεν πάει άλλο» είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, σε αντίθεση με τον κ. Σμυρνιώτη, όπως είπε, έκανε λόγο για μια αξιοπρεπή πορεία των υπολοίπων δημοτικών συμβούλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΗΝΥΣΗ

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη μήνυση, μετά το 2012 που καταθέτει ο κ. Κακλαμάνος, όπως είπε, ενάντια στον πρώην Δήμαρχο, ξανά για συκοφαντική δυσφήμηση. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. είπε ότι εάν και καλέστηκε δυο φόρες να καταθέσει για τη μήνυση, δεν πήγε, δίνοντας άφεση στον κ. Σμυρνιώτη.

«Ο κύριος Σμυρνιώτης είναι αδιόρθωτος και θεωρώ πως αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώνει, διότι δεν βγαίνει πουθενά», τόνισε.

Δείτε το βίντεο
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ