2016-04-09 20:06:43
Φωτογραφία για Νέα μεγάλη ενημέρωση της εφαρμογής Microsoft Translator
Η Microsoft πραγματοποίησε μια ακόμη μεγάλη ενημέρωση για την εφαρμογή της "Microsoft Translator" που την κάνει πλέον ένα δυνατό αντίπαλο σε άλλες λύσεις ακόμη και της Google.  Στην νέα ενημερωμένη έκδοση με αριθμό 2.13 προστέθηκε η δυνατότητα μετάφρασης ακόμη και αν δεν υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο και έτσι δεν χρειάζεται να καταναλώνετε άσκοπα τα δεδομένα σας.

Επίσης τώρα μπορείτε να μεταφράσετε και σελίδες μέσα στο Safari χωρίς να χρειάζεται να φύγετε από αυτήν η να κάνετε αντιγραφή επικόλληση αφού θα δείτε στις επιλογές πως υπάρχει υποστήριξη "άνοιγμα με" της εφαρμογής Microsoft Translator.

Τέλος με την εγκατάσταση της εφαρμογής στο iphone σας θα έχετε ταυτόχρονα και την εφαρμογή στο Apple Watch όπου με το μικρόφωνο του μπορείτε να μιλήσετε στην γλώσσα σας και να μεταφραστεί σε οποιαδήποτε άλλη θελήσετε, όπου και θα έχετε ένα κείμενο για να το στείλετε κάπου που επιθυμείτε.

Η εφαρμογή Microsoft Translator με 40 γλώσσες υποστήριξη φυσικά και στα Ελληνικά είναι διαθέσιμη δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ω-3 σε κάψουλα ή από ψάρι;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ω-3 σε κάψουλα ή από ψάρι;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ