2016-04-10 15:20:20
Φωτογραφία για Η Κέιτλιν Τζένερ αγκαλιά και με τα 6 παιδιά της!
Συλλεκτικές φωτογραφίες που απαθανατίζουν τη διάσημη ριάλιτι σταρ με τα παιδιά που του χάρισαν οι τρεις πρώην σύζυγοί του, όταν εκείνος ήταν ακόμη άντρας.

Ο Μπρους Τζένερ σόκαρε την παγκόσμια γνώμη όταν πριν από δυο χρόνια ολοκλήρωσε τη διαδικασία αλλαγής φύλου και έγινε γυναίκα, με το όνομα Κέιτλιν.

Είναι γνωστό ότι στα χρόνια του ως άντρας υπήρξε παντρεμένος τρεις φορές με την καθεμιά από τις συζύγους τους να του έχουν χαραρίσει από δύο παιδιά. Τρία αγόρια και τρία κορίτσια.

Εμείς γνωρίζουμε καλύτερα τις μικρότερες κόρες του, από τον γάμο με την Κρις Τζένερ, Κένταλ και Κάιλι, όμως φαίνεται πως όλα τα παιδιά μεταξύ τους έχουν υπέροχη σχέση.

Αγκαλιάζουν μάλιστα τον πατέρα τους, που έγινε μητέρα, και μαζί με τα θετά τους αδέλφια (βλ. αδελφές Καρντάσιαν) ποζάρουν μαζί του μαζί με τους/τις συντρόφους τους.

Ιδού λοιπόν. Η Κέτλιν με τις Κάιλι και Κένταλ, τον Μπαρτ και την Κασάνδρα, τα λιγότερο προβεβλημένα στα μίντια παιδιά του από τον γάμο με τη σύζυγο Νο1, Κρίστι Κροουνόβερ (Chrystie Crownover), τον Μπρόντι και τον Μπράντον από τον γάμο του με τη συζυγο Νο2, Λίντα Τόμσον (Linda Thomson), τα θετά παιδιά του, Κόρτνεϊ, Κλόε και Κιμ.

Μαζί τους και οι σύντροφοί τους, μεγάλος απών -ακόμη μια φορά- ο Ρομπ Καρντάσιαν και έχουμε μια μεγάλη ευτυχισμένη οικογένεια.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ