2016-04-11 18:00:17
Φωτογραφία για Αισιοδοξία στην κυβέρνηση για την έκβαση της κόντρας με την ΕΠΟ
Αισιοδοξία υπάρχει στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για την έκβαση της κόντρας με τις ΕΠΟ και FIFA, με αφορμή την απόφαση για οριστική διακοπή του Κυπέλλου, που έχει ως αποτέλεσμα η Παγκόσμια Συνομοσπονδία να απειλεί με ποδοσφαιρικό Grexit στις 15/04, σε περίπτωση που ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, δεν πάρει την απόφασή του πίσω. Οι συναντήσεις που φέρεται να έγιναν μυστικά την Παρασκευή (08/04) με υψηλόβαθμο στέλεχος της Κυβέρνησης με τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Δημήτρη Μελισσανίδη, οι οποίοι προσήλθαν στο Μέγαρο Μαξίμο σε διαφορετικές ώρες, έχει κάνει την κυβέρνηση να αισιοδοξεί ότι θα βρεθεί λύση.

Αυτή δεν μπορεί να είναι άλλη από την ικανοποίηση του αιτήματος να τεθούν σε αργία όσα μέλη της ΕΕ της ΕΠΟ, διαιτητές και υψηλόβαθμα στελέχη (συνολικά 15), κατηγορούνται από τη Δικαιοσύνη για αδικήματα που έχουν να κάνουν με την ενασχόλησή τους με το ποδόσφαιρο
. Μετά τη συνάντηση στο Μαξίμου, εκτός από την ανεπίσημη αισιοδοξία που υπάρχει στο Υπουργείο, έχει καταγραφεί και η δήλωση του εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββα Θεοδωρίδη, περί Grexit, η οποία έρχεται σε αντίθεση με παλαιότερη τοποθέτηση του Θόδωρου Γιαννίκου. Πάντως, στην ΕΠΟ εμφανίζονται ανυποχώρητοι στο θέμα των παραιτήσεων και την Τρίτη (12/04) θα συγκληθεί ΕΕ, που έχει ως θέμα τη θέση της Ομοσπονδίας στις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο και θα γίνει με την παρουσία του εκπροσώπου της FIFA, Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ενώ θα φανούν και οι διαθέσεις της ΕΠΟ λίγο πριν λήξη η διορία της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας για ενεργοποίηση των κυρώσεων για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πηγή: soccerplus.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ