2016-04-13 09:12:29
Φωτογραφία για ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟ... ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ Ο ΚΑΜΠΙΑΣΟ!
Όσο το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας πλησιάζει... τόσο ο Εστεμπάν Καμπιάσο σκέφτεται την επόμενη κίνησή του, με τον Αργεντίνο μέσο του Ολυμπιακού να τονίζει σε ιταλικό μέσο ότι δεν θα απέκλειε το γεγονός να ασχοληθεί με την... προπονητική, με απώτερο στόχο τον πάγκο της Ίντερ!

Μια λαμπρή ποδοσφαιρική καριέρα φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της για τον Εστεμπάν Καμπιάσο, όμως ο χαφ του Ολυμπιακού ήδη φαίνεται πως προγραμματίζει τα επόμενα βήματά του. Όπως ανέφερε ο ίδιος ο «Κούτσου» εξετάζει το ενδεχόμενο να ασχοληθεί στο μέλλον με την προπονητική, έχοντας μάλιστα ως μεγάλο στόχο του να καθίσει στον πάγκο της αγαπημένης του Ίντερ.

«Είναι πολύ διαφορετική δουλειά από του ποδοσφαιριστή. Πριν διαλέξω, θα πρέπει πραγματικά να είμαι έτοιμος να ακολουθήσω αυτό το μονοπάτι. Το να είσαι προπονητής, σίγουρα θα έχει πολλά θετικά, αλλά ένα είναι ξεκάθαρο. Αν το κάνω κάποια μέρα, θα ήταν αδιανόητο να μην γίνει στην Ίντερ», τόνισε αρχικά ο Καμπιάσο και συνέχισε:


«Θα πω δύο ονόματα. Μαντσίνι και Μουρίνιο. Ο Ρομπέρτο είναι καλός προπονητής και έκανε πολλά στην Ίντερ. Με αυτόν κατακτήσαμε τις πρώτες νίκες που δείχνει πως κατάφερε να αλλάξει τον τρόπο που "σκεφτόταν" η ομάδα. Μετά ήρθε ο Ζοσέ και μας πήγε ένα βήμα παρακάτω για να αναδειχθούμε πρωταθλητές Ευρώπης. Μας μετέδωσε την ασφάλεια και την αυτοπεποίθηση σε εμάς τους παίκτες, ήταν ένας πραγματικός ηγέτης. Ο Μουρίνιο είναι ένας προπονητής που εστιάζεται στη φυσική κατάσταση των παικτών και στην ικανότητα να παλεύουν όλοι μαζί και όχι τόσο πολύ στην τακτική. Στην Ίντερ βρήκε μια θαυμάσια ομάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ