2016-04-13 09:57:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Άνεργος πατέρας δεν μπορεί να ταϊσει τα ανήλικα παιδιά του - Το ένα πάσχει από νεοπλασματική ασθένεια
Μία ακόμη περίπτωση που η μοίρα παίζει άσχημο παιχνίδι σε οικογένεια της Αχαϊκής πρωτεύουσας, με την οικονομική κρίση ανάλγητη να την χτυπάει από την άλλη πλευρά.

Ο λόγος για έναν πατέρα από την Πάτρα, ο οποίος μεγαλώνει μόνος του τα δύο αγοράκια του, αφού η γυναίκα του έφυγε από το σπίτι παίρνοντας μαζί της τα δύο κορίτσια τους.

Εκτός από το ότι είναι άνεργος εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, μη έχοντας να προσφέρει τα προς το ζην στα τέκνα του, η ζωή του γυρνάει για ακόμη μια φορά την πλάτη, αφού ο 5,5 ετών γιος του διαγνώσθηκε με όγκο.

Με δεδομένα τα άσχημα οικονομικά του, ο πατέρας δεν μπορεί να προσφέρει τα απαραίτητα στο παιδί του για την ασθένειά που προσπαθεί να αντιμετωπίσει.

Ο σύλλογος «Το Φωτεινό Αστέρι» αναλαμβάνει την εν λόγω περίπτωση, με την κοινωνική λειτουργό να έχει επιληφθεί προς το παρόν της περίπτωσης, όπως δήλωσε στο Patrastimes.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου, Χρήστος Σπηλιόπουλος.

Tηλέφωνο επικοινωνίας με τον σύλλογο "Το Φωτεινό Αστέρι": 6981044800
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ