2016-04-13 16:49:26
Φωτογραφία για Διεστραμμένη προσωπικότητα ρίχνει φόλες στις γάτες της Λεπτοκαρυάς Τρικάλων... [photos]
Με τον πιο άδοξο τρόπο έφυγε απο τη ζωή ο αρσενικός γατούλης της φωτογραφίας

που άκουγε στο όνομα Μπουγάτσας Σήμερα το πρωί βρέθηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού απο τον ιδιοκτήτη της Λεπτοκαρυάς Τρικάλων.

Ο διεστραμμένος ενήργησε τις νυχτερινές ώρες, και πολύ σύντομα θα εντοπιστεί και θα λογοδοτήσει για τις πράξεις του στην δικαιοσύνη. 

Ο γατούλης υιοθετήθηκε απο πολύ μικρός απο φιλόζωο της Λεπτοκαρυάς, καθώς οι "άνθρωποι" που τον είχαν τον πέταξαν νεογέννητο στο δρόμο.

Η τύχη του γατούλη ήταν τέτοια, που η θηλύκια γάτα [ΦΩΤΟ] του ιδιοκτήτη είχε γεννήσει, και μεγάλωσε κι αυτόν σαν ήταν δικό της γατάκι. 

Ο Μπουγάτσας θα μεγαλώσει με αγάπη, και όπως είναι φυσικό όλα τα αρσενικά γατάκια αρχίζουν να εξερευνούν τις γειτονιές της περιοχής. 

Προφανώς, η παρουσία του γατούλη να μην άρεσε σε κάποιους διεστραμμένους συμπολίτες μας και τον φαρμάκωσαν χθες το βράδυ στην οδό Αγράμπελης. 

Σημείωση: Άντε να σε δούμε τώρα που θα κρυφτείς εσύ που έριξες τη φόλα, καθώς πριν απο 3 μήνες περίπου, έχει ξεκινήσει μια μεγάλη δημοσιογραφική έρευνα για τους θανάτους και τις εξαφανίσεις αδέσποτων σκύλων στην περιοχή της Λεπτοκαρυάς.

Α και που είσαι, αυτή την έρευνα θα του την αφιερώσουμε σε αυτή ψυχούλα που χάθηκε τόσο άδικα χωρίς να φταίει. 
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ