2016-04-13 18:09:39
Φωτογραφία για «ΕΠΑΡΚΕΙΣ» ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕΡΚΕΛ-ΤΣΙΠΡΑ
Επαρκείς, χαρακτήρισε τις επαφές της καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ, κληθείς να σχολιάσει την επικείμενη συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, ενώ «καθησύχασε» ότι υπάρχει συχνή ανταλλαγή απόψεων.

«Μην ανησυχείτε. Υπάρχουν αρκετές επαφές με τον κ. Τσίπρα και συνολικά μεταξύ της γερμανικής και της ελληνικής κυβέρνησης και στο επίπεδο των υπουργών Οικονομικών. Κάθε συζήτηση είναι καλή», δήλωσε ο κ. Ζάιμπερτ και αρνήθηκε να σχολιάσει το «ταξιδιωτικό πρόγραμμα» του πρωθυπουργού.

Υπενθυμίζεται ότι συνάντηση εργασίας θα έχει σήμερα στις 19:00, στο Μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων στο Παρίσι, ο Αλέξη Τσίπρας με τον Φρανσουά Ολάντ, ενώ αύριο ο κ. Τσίπρας έχει προγραμματισμένο «γεύμα εργασίας» με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς στο Στρασβούργο, απ’ όπου θα μεταβεί στις Βρυξέλλες, προκειμένου στις 19:00 να συμμετάσχει ως προσκεκλημένος ομιλητής σε προγραμματισμένο «δείπνο εργασίας» με ανώτατα στελέχη του Ιδρύματος Αξελ Σπρίνγκερ με θέμα την κατάσταση και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.

 ''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ