2016-04-14 23:17:07
Φωτογραφία για Παιδικές Χαρές - ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ: Παιδί χτύπησε στις ευρωπαϊκών προδιαγραφών παιδικές χαρές τις Μύρινας - Ειχε γίνει καταγγελία, αλλα κανένας δεν ενδιαφέρθηκε
Διαβάστε το ποστ από το facebook της Αλίνας Τυρογαλά που σήμερα το παιδί της χτύπησε στην παιδική χαρά στο Ρωμέικο Γιαλό «Βόλτα στο Ρωμέικο Γιαλό σήμερα και γυρίσαμε μέσα στα αίματα γιατί πήγαμε στην ευρωπαϊκών προδιαγραφών παιδική χαρά!

Οι παιδικές χαρές στην Ευρώπη κύριοι δεν είναι ρατσιστικές ώστε να απευθύνονται μόνο στο γιο του Spider-Man, έχουν δάπεδο ασφαλείας σε όλη την έκταση τους, είναι περιφραγμένες και έχουν πολλά παιχνίδια ώστε να μπορούν τα παιδιά όλων των ηλικιών να παίξουν!

Εσείς αποφασίσατε οτι όποιο παιδάκι είναι κάτω από 6 χρονών ή δεν έχει κάνει μαθήματα ορειβασίας δεν πρέπει να παίζει, βάλατε χαλίκι για να είστε σίγουροι οτι όποιο απ’ αυτά πέσει θα τσακιστεί και όποιο δεν τσακιστεί εκεί θα πέσει στη θάλασσα και φυσικά δεν φροντίσατε να βάλετε τόσα παιχνίδια όσα ξηλώσατε!

Καταργήσατε όλα τα παραδοσιακά παιχνίδια και επιλέξατε τις μοναδικές τσουλήθρες χωρίς σκάλες!


Βάλατε δάπεδο ασφαλείας μόνο στο διάδρομο (;;;) το οποίο είναι πάντα καλυμμένο από χαλίκι! Τα φώτα τη νύχτα φυσικά είναι περιττή πολυτέλεια Αφουγκραστείτε μια φορά τη δικαιολογημένη δυσαρέσκεια του κόσμου και κάντε κάτι!!!

Γιατί πρέπει πάντα ο πολίτης να διεκδικεί το σωστό με ακραίο τρόπο;;;»

Η ανάρτηση γίνεται μετά από έγκριση και ελπίζουμε οι υπεύθυνοι να πάρουν θέση, άμεσα!

Αυτό συνέβη γιατί κανένας δεν είχε πάρει στα σοβαρά την παρακάτω καταγγελία:

Αναγνώστρια μας έστειλε την παρακάτω «καταγγελία» για τις νέες παιδικές χαρές στην περιοχή του ρωμαίικου στην Μύρινα.

Σας την μεταφέρουμε κατά λέξη.

«Δυστυχώς ή θέα της κολώνας (Και η κολώνα σκουριασμένη έτσι;) στην παιδική χαρά δίπλα στο καφέ ποδήλατο και η έλλειψη του παξιμαδιού από την κούνια στο ρωμαίικο κάνει το παιχνίδι των παιδιών μας επικίνδυνο.

Το μόνο που έχω να πω όσο πιο ευγενικά μπορώ, ας φροντίσουν οι αρμόδιοι προς αποφυγή ατυχήματος, αυτά που είδα σήμερα, πραγματικά δεν έχω λόγια να τα περιγράψω, μόνο τρέμω στην ιδέα μην έχουμε κάποιο ατύχημα.

Επίσης αυτό που θα ήθελα να λάβετε υπ όψιν σας είναι ότι, προσωπικά δεν κατάγομαι από εδώ και δεν έχω καμιά εμπάθεια με κανέναν, απλά θα ήθελα να ενημερώσω με κάποιο τρόπο αφού δεν γνωρίζω κανέναν από το νησί.

Σας παραθέτω τις φωτογραφίες και κάνω άλλη μια φορά έκκληση, άμεσα κάποιος υπεύθυνος να τα ταχτοποιήσει πριν γίνει κάποιο ατύχημα

Με εκτίμηση.

Αναγνώστρια»

Προβληματισμό έχει εκφράσει  στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook και η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μύρινας Μαντώ Γαροφαλλίδου Παπούλκα, για τις νέες παιδικές χαρές … όμως και τα σχόλια ανάλογα!

Δείτε τι έγραψε αλλά και τι σχολιάστηκε:

«Αυτή την αισθητική των νέων παιδικών χαρών της Μύρινας πραγματικά δεν την καταλαβαίνω…Προφανώς τηρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, δεν αμφιβάλλω ,αλλά θεωρώ ότι στερούνται των βασικών παιχνιδιών που στο μυαλό μας ταυτίζονται με τον χώρο «παιδική χαρά».

Κούνιες, τραμπάλες και τσουλήθρες απουσιάζουν με ελάχιστες εξαιρέσεις και τη θέση τους έχουν πάρει άλλα παιχνίδια, σίγουρα πιο σύγχρονα που πιθανώς και να εξάπτουν τη φαντασία των παιδιών.

Η παιδική χαρά των Μαιτιανών…. άστο δεν έχω λόγια…… και στο Ρωμαίικο τα δρομάκια στρωμένα με το ειδικό υλικό προς αποφυγή ατυχημάτων και ο χώρος παιχνιδιού με άμμο.

Στα δρομάκια βέβαια υπάρχει περίπτωση να σκοντάψουν και οι μαμάδες!!!

Τι να πω….Ίσως ανήκω σε άλλη εποχή, ίσως είμαι πολύ συντηρητική…

Δε βαριέσαι.

Ας τις χαρούν τα παιδάκια κι ας μη μου αρέσουν εμένα…..»

Το πρόβλημα είναι σοβαρό και πρέπει να πάρει μεγάλες διαστάσεις, γιατί εδώ μιλάμε για ψυχούλες και την σωματική τους ακεραιότητα.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ